Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK HRVATSKE

Horvat pomalo čudan: Treba imati i sreće, koju nismo imali. Hoću li ostati? Neću to komentirati

Main Round - Croatia v Belgium
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/3
23.01.2023.
u 19:43

- Ostvarili smo kvalifikacije za Olimpijske igre. Mislim da smo odigrali, izuzev prve utakmice, jedan odličan turnir. Pokazali smo jednu 5-1 koja bi trebala postati naš zaštitni znak. Dugoročno možemo očekivati da nas ona vrati u rukometni vrh u budućnosti - rekao je trener.

Hrvatska rukometna reprezentacija sada treba čudo kako bi prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu. Naši su rukometaši porazili Bahrein (43:32) s velikom razlikom, ali ne dovoljno uvjerljivom da bismo bili optimistični. Naime, prvo smo naše večerašnje protivnike trebali poraziti s 22 gola prednosti, da bi Egipat potom uvjerljivo morao dobiti Dansku pred 11 tisuća njihovih navijača u Malmöu. 

Susret je prokomentirao izbornik Hrvoje Horvat. Na prvo pitanje, ima li podršku ljudi iz Saveza, nije se oglasio. Otvarao je usta kao da nešto govori, no ništa nije rekao.

Novinarka mu je rekla da ga nije čula i upitala ga je li nešto odgovorio. 

- Greška neka? Odgovorio sam - rekao je.

Osvrnuo se potom na susret.

- Primili smo pet-šest golova previše. Računali smo na osam golova prednosti kako bismo mogli gledati na gol-razliku. Noge su bile teške, suci su im puštali duge napade. Napadački dobra utakmica, prvo poluvrijeme je moralo bolje. 

Dveto mjesto nas vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre

- Ostvarili smo kvalifikacije za Olimpijske igre. Mislim da smo odigrali, izuzev prve utakmice, jedan odličan turnir. Pokazali smo jednu 5-1 koja bi trebala postati naš zaštitni znak. Dugoročno možemo očekivati da nas ona vrati u rukometni vrh u budućnosti. 

Hoće li ostati izbornik? 

- Obećao sam neke stvari Ivanu (Baliću, op. a.). Ne bih komentirao to.

- S jednim porazom odeš doma, deveti si. Jednostavno se treba poklopti više toga. Treba imati i sreće, koju nismo imali. Nisam tu bitan ja. Moramo gledati kako ići dalje - zaključio je. 

Komentara 7

NO
Noštromo
21:15 23.01.2023.

Narod se ne moze prevarit, nismo od Egipta izgubili 1 razlike nego 9 . Sam bi trebao dati ostavku.

Avatar miki67
miki67
15:10 24.01.2023.

Ako tako govori igračima u svlačionici, onda je Hrvatska još i dobro prošla na ovom prvenstvu.

BI
Biouskoli91
07:42 24.01.2023.

Ako zelis pobijediti, ne smijes izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije