Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI DRAGULJ

Hezonja potpisao za Barcelonu, sa Zagrebom na arbitražu?

Mario Hezonja, Hrvatska U-17 (1)
Daniel Kasap/Pixsell
21.07.2012.
u 16:21

U redovima europskog velikana Mario će se pridružiti drugom gosparu, Anti Tomiću

Predugovor kojeg je s Barcelonom Mario Hezonja dogovorio prije pola godine, dobio je konkretan oblik. Talentirani 17-godišnji Dubrovčanin subotu je proveo u upravi kluba i potpisao sa španjolskim prvakom, javlja Dulist. Napravljeno je to mimo njegovog kluba Zagreba, s kojim ima ugovor do veljače 2013. kada će postati punoljetan. Iz Trnskog traže 150 tisuća eura odštete, no sudeći po razvoju događaja, i Hezonjin će slučaj, kao i Šarićev završiti na Fibinoj arbitraži.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
23:07 21.07.2012.

i nek dalje igra za svoju srbiju....

DU
Deleted user
10:29 22.07.2012.

....po.tome cemo ga jedino i pamtiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije