Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Halilovićev novi trener: Jako je blizu početne postave, oduševljen sam

25.12.2020.
u 21:07

"Presretan sam što je odabrao nas, jer kada sam pregovarao s njim, mislio sam da ćemo ga jako teško dovesti. Imao je puno bogatije ponude drugih klubova, ali pokazao mi je da je gladan, da vjeruje u naš projekt i u mene. Najvažnije je što s 24 godine opet želi postati vrhunski igrač", rekao je novi Halilovićev trener

Nakon besciljnog lutanja i mjesec dana provedenih bez kluba, hrvatski nogometaš Alen Halilović (24) konačno je pronašao novu sredinu. U engleskom Birminghamu Halilović je vrlo blizu statusa standardnog igrača, javnosti je potvrdio strateg kluba Aitor Karanka, inače igračka legenda Real Madrida.

"Halilović je vrlo blizu početne postave. Znao sam da je stvarno dobar igrač, a sada sam se u to i osobno uvjerio. Da budem iskren, ovo je bio prvi tjedan u kojem je mogao trenirati 100 posto sa suigračima, jer otkako je stigao ovdje, nismo mogli trenirati zajedno jer smo non-stop imali utakmice i nije bilo vremena za nova uigravanja. Jednostavno, do sada je to bilo nemoguće. Ovaj tjedan bio je jako dobar na treninzima i uspio je dostići intenzitet kojim se igra u prvenstvu."

Halilović je u mjesec dana u klubu ubilježio tri nastupa i zadovoljio je kod Karanke.

"Presretan sam što je odabrao nas, jer kada sam pregovarao s njim, mislio sam da ćemo ga jako teško dovesti. Imao je puno bogatije ponude drugih klubova, ali pokazao mi je da je gladan, da vjeruje u naš projekt i u mene. Najvažnije je što s 24 godine opet želi postati vrhunski igrač", rekao je novi Halilovićev trener.

Ključne riječi

Komentara 16

BL
blekpanther
22:07 25.12.2020.

Svugdje je nažalost bio blizu početne postave!

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
23:57 25.12.2020.

On možda i nije tako loš igrač kako je loš glas o njemu. Puno klubova i nigdje ništa nije pomaknuo. S 24 je i te kako moguće napraviti još velike stvari.

Avatar drug Joža
drug Joža
00:24 26.12.2020.

Mislio sam da raznosi pizze po Sesvetama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije