Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobit će poziv

Halilovića 'vabi' BiH, ali i Jose Mourinho

'14.10.2012., Sinj - U-17, kvalifikacije za Euro, Hrvatska - Izrael. Alen Halilovic i Nasikovski Stav.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
23.10.2012.
u 18:46

Vlado Jagodić najavio je da će Alena Halilovića zvati u mladu reprezentaciju, no to ne znači da će Dinamova zvijezda definitivno odabrati dres

– Alen Halilović dobit će poziv za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Razgovarali smo s Alenom i njegovim ocem i mislim da ga moramo pozvati. Na njemu je i njegovoj obitelji hoće li taj poziv prihvatiti. Nema razloga da ga ne pozovem, a dalje je sve na njemu – izjavio je Vlado Jagodić, izbornik mlade BiH reprezentacije za Sportsport.ba.

Prema pisanju Mirrora, Alen Halilović je "novi Modrić" te za njime "luduju" i Manchester United i Manchester City, a sada se priključio i Real Madrid.

Naime, Real želi 16-godišnjaka dovesti na Santiago Bernabeu kako bi trenirao s nogometašima kraljevskog kluba, a nadaju se da bi im to pomoglo da ga dovedu u klub.

Vrijednost Halilovića procjenjuje se na deset milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:17 23.10.2012.

A ja isto tako vabio Angelinu Jolie..pa eto ona mene odbila!Poručila mi preko onog klošara Šećerbeđije da je trenutno sretna i da ju ne zanimam!

CA
cactus
21:05 23.10.2012.

čeka ga sjajna budućnost u bosanskom dresu

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:19 23.10.2012.

Uh sto Manchesteri luduju, bas sam ih gledao prije nekoliko dana, eh sto ti klubovi luduju ... da vam ne pricam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije