Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOZEMNI GOSTI

Hajduk se sprema za osvajanje HNL-a: Objavili raspored prijateljskih utakmica

Split: Nogometaši Hajduka odradili trening uoči utakmice protiv PAOK-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
20.12.2023.
u 15:02

Prvenstvo se za Hajduk nastavlja 28. siječnja, jadranskim derbijem protiv Rijeke na Poljudu, a u međuvremenu će ovogodišnji jesenski prvaci imati dva tjedna odmora pa pripreme na Poljudu i u Umagu

Jesenski dio sezone završio je derbijem Dinama i Hajduka na Maksimiru. Premda u najvećoj hrvatskoj utakmici nismo vidjeli puno od igre i nogometa, klub s Poljuda zadovoljno se vratio kući s jednim bodom i prvim naslovom jesenskog prvaka u posljednjih 19. godina.

Klub već sprema pripreme za nastavak sezone iz snova, a njihov središnji dio odradit će u Umagu. Tamo će biti od 8. do 20. siječnja i u tome vremenu odigrati četiri pripremne utakmice, stoji u objavi na stranicama kluba.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Split: Nogometaši Hajduka odradili trening uoči utakmice protiv PAOK-a
1/50

Dakako, prije priprema imat će dva tjedna odmora, a okupljanje momčadi je 3. siječnja na Poljudu. Na svome stadionu odradit će prvih pet dana priprema.

VEZANI ČLANCI:

U Istri će Hajduku protivnici biti slovenski prvoligaši Aluminij Kidričevo i Koper. Pridružit će im se mađarski prvoligaš MOL Fehervar, a petorku će zaokružiti poljski prvoligaš Slask Wroclaw. Prvenstvo se za Hajduk nastavlja 28. siječnja, jadranskim derbijem protiv Rijeke na Poljudu.

Aluminij Kidričevo - Hajduk (9. siječnja)
Fehervar - Hajduk (12. siječnja)
Koper - Hajduk    (17. siječnja)
Slask Wroclaw - Hajduk (20. siječnja)

VIDEO Brutalna bakljada Torcide u Zagrebu, ovo dugo nije viđeno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije