Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osudili incident

Hajduk se ogradio: To nisu navijači, to su huligani!

Torcida
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.01.2015.
u 20:01

Kamenje je letjelo na sve strane, a sve je riješila interventna policija tako što je bacila suzavac. Iz Hajduka su se kratkim priopćenjem ogradili od ovog incidenta

Hajduk je u polufinalu memorijalnog turnira Andrija Anković u Gabeli ispao nakon jedanaesteraca od GOŠK-a, ali ono što će se više pamtiti, i to u negativnom kontekstu, neredi su koje su izazvali navijači splitskog kluba. Oni su željeli besplatno ući na stadion, a kada im to nije omogućeno, sukobili su se s policijom. 

Kamenje je letjelo na sve strane, a sve je riješila interventna policija tako što je bacila suzavac. Iz Hajduka su se kratkim priopćenjem ogradili od ovog incidenta.

– Hrvatski nogometni klub Hajduk se ograđuje i osuđuje svaki oblik nasilja i huliganizma. Ružni događaji koji su se danas odvijali neposredno uz stadion Podavala u Gabeli uoči i tijekom prijateljske utakmice GOŠK – Hajduk sramota su za sve one koji su ih uzrokovali. Takvi pojedinci nisu i ne smiju se nazivati navijačima, a mjesto im je daleko od svakog sportskog borilišta.

Žao nam je što se ti huligani skrivaju među najvećim dijelom korektnih navijača, čime nanose golemu štetu i njima, ali i svima nama koji nogomet doživljavamo isključivo kao sportsko natjecanje. Sportske arene moraju biti mjesta nulte tolerancije prema svakom nasilju, a HNK Hajduk će se boriti za prava najvećeg dijela navijača, ali osuđivati svaki oblik huliganizma – stoji u priopćenju.

>>Navijači Hajduka kamenjem napali policiju, ima ozlijeđenih

Komentara 44

DU
Deleted user
20:24 16.01.2015.

Opet je HNS i Mamic kriv...sto se sada blesani iz uprave na "solidariziraju" sa svojim "navijacima"?

L0
luena 01
20:32 16.01.2015.

Hajduk se ogradio:to nisu navijaci to su huligani! Ah ma nemojte,pa o huliganima mi cijelo vrijeme govorimo ,a vi ste im bili stali u obranu...Ne odnosi se samo na Torcidu nego sve njih koji se nazivaju " navijacima" a too nisu nego prave nerede na svakoj utakmici...

DO
dobar
20:21 16.01.2015.

Sad su to Huligani jel ce se sa njima opet igraci solidarizirati i vodstvo Hajduka i napadati Dinamo i HNS. Hajduk je stao iz Huligana u Zagrebu bojkotirali utakmicu i svi su bili drugi krivi samo ne Hajdukovi navijaci, koliko zuci je proliveno na HNS, na Dinamo, na Mamica, na Sukera pa i politicki vrh se u tome solidarizirao jer izgleda da nekima pase huliganizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije