Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Gabeli

Navijači Hajduka kamenjem napali policiju, ima ozlijeđenih

Hajduk navijači
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.01.2015.
u 13:55

Navodno je dio Hajdukovih navijača želio na tribine ući bez ulaznice, a nakon što im to nije uspjelo, sukobili su se s policijom.

Utakmici Hajduka protiv GOŠK-a na memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli prethodili su neredi navijača. Navodno je dio Hajdukovih navijača želio na tribine ući bez ulaznice, a nakon što im to nije uspjelo, sukobili su se policijom. Ulaznice stoje 10 konvertibilnih maraka za dvije utakmice

Dalmatinski portal piše da je kamenje letjelo na sve strane, a na kraju je stigla i interventna policija koja je bacila suzavac. Jedan je navijač Hajduka u kola hitne pomoći doveden krvave glave.

Hajduk ispao na jedanastrce

Hajduk je na kraju u polufinalu na jedanaesterce spao od GOŠK-a nakon što je regularni dio završio 2:2.

Splićani su poveli preko Ducassea u 23. minuti, a osam minuta kasnije Malčić je izjednačio iz slobodnjaka. GOŠK je poveo u 63. minuti nakon autogola bijelih da bi na 2:2 poravnao Balić iz jedanaesterca kojega je izborio Vlašić.

GOŠK je nakon toga bio precizniji s 11 metara i prošao u finalu u kojem čeka boljeg iz dvoboja između Širokog Brijega i Željezničara.

>> Hajduk prodaje kapetana za samo pola milijuna eura

Ključne riječi

Komentara 84

DI
dinamojavolim1
14:10 16.01.2015.

opaaa ma nisu oni krivi...to su sve dobri decki koji se bore za pravedniji svijet bitange

BJ
Bjelovar112
14:20 16.01.2015.

E sad da uprava Hajduka ima imalo morala i postenja dala bi ostavke na svoje funkcije . Ili neka povuku momcad Hajduka sa memorijalnog turnira kao sto su odbili igrati u Zagrebu .

MA
manjabegic
14:09 16.01.2015.

Tuzno tuzno jos po portalima su oni moralna vertikala tuzno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije