Naslovnica Sport Nogomet

Hajduk predstavio čvrsti jogurt za čvrstu obranu

Tako će se na policama trgovina moći pronaći čvrsti i tekući hajdučki jogurt, hajdučki sir, hajdučko mlijeko...
09. prosinca 2013. u 10:24 2 komentara 1677 prikaza
Hajduk - mliječni proizvodi
Foto: Ozren Maršić
Pogledajte galeriju 1/3

Hajduk je u suradnji s Milsom predstavio "Hajdučki jogurt" i ostale mliječne proizvode. Nadaju se u Poljudu da će im ta sponzorska suradnja donijeti barem milijun kuna.

Od svakog proizvoda, kako je naglasio voditelj odjela marketinga Aljoša Bašić, Hajduk ima nekih petnaestak posto. O konkretnim iznosima, kao što je do sada bio običaj, nije se govorilo. Valjda se na prvo dojam tridesetak lipa, koliko će bijeli dobijati od jogurta, čini malo. Ali, to je proizvod široke potrošnje, lipa po lipa, valjda će doći do milijuna. Tako je Hajduk nastavio sa svojim akcijama. Ima rakiju, liker, vino, sušeno meso...

Ono što je sigurno, neće u Poljudu biti gladni, još im nedostaje kruh "Hajduk". Možda promisle i o otvaranju nekakvog marketa...

Gladi neće biti, ali novca će trebati, i to stalno. Ima dugovanja, ne samo prema zaposlenicima, koji nisu primili plaću četiri mjeseca. Evo, mobitelom se predsjedniku Marinu Brbiću javio bivši igrač Ivan Vuković kojeg se Hajduk rado riješio za sitnu odštetu.

Vukoviću je Hajduk dužan još 250 tisuća kuna, a u rukama ima zadužnice, prva je s datumom 1. studeni i na njoj stoji iznos od 100 tisuća kuna, druga je s istim iznosom, ali datumom 1. prosinac. Neće Vuković blokirati Hajduk, raspitao se kod Brbića što je s dugom i dobio je jedini mogući odgovor. Novca nema, čeka se prijelazni rok.

Trebalo je nešto doći od uzvrata kupa s Dinamom, ali petica iz Maksimira neće dovesti navijače u Poljud. Taj visoki poraz stajat će Hajduk najmanje milijun kuna, toliko će biti izgubljeno na ulaznicama.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Inače ovakvi članci (besplatno reklamiranje) u sportskoj rubrici VL-a popraćeni slikama jogurta samo pokazuju novu dimenziju našeg sportskog novinarstva pa je tako Maršić od hajdučkog novinara postao hajdučki maneken za hajdučku rakiju i hajdučki čvrsti jogurt .

  • marlboro69:

    hajdučko pivo, sir, jogurt ... Sve te stvari su najbolje za meku stolicu Ha Ha Ha