Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

“Gromovi” dvaput nisu mogli odgađati derbi

24.04.2018.
u 16:32

– Ne smiju nas zavarati njihovi porazi od Dubrave i Varaždina. Njima je prioritet Kup EHF-a i zbog toga su im rezultati trpjeli u domaćem prvenstvu

Večeras će se u Našicama (19 sati) odigrati derbi Lige za prvaka Hrvatske. Nexe dočekuje PPD Zagreb. I to u trenutku kada Našičane u subotu očekuje jako važna uzvratna utakmica četvrtfinala Lige EHF-a protiv Füchsea.

Našičani bi najradije da se ova utakmica ne igra danas, nego u nekom drugom terminu. No, već su jednom odgodili susret s “plinarima” i jednostavno više nema slobodnih termina.

1/14

– Gostujemo kod jako kvalitetne ekipe koja igra jedan odličan rukomet. Tome smo mogli svjedočiti i u subotu kada su odigrali briljantnu utakmicu protiv Berlina u kojoj su „razbili“ trećeplasiranu momčad najjače lige svijeta. Očekuje nas paklena atmosfera, jako teška utakmica i velika borba. Ja očekujem od svojih igrača da budu maksimalno unutra i da pobijedimo, jer naš je cilj u svakoj utakmici uzeti dva boda – rekao je Zlatko Saračević, trener PPD Zagreba.

Pitanje je za kakvu će se strategiju odlučiti Hrvoje Horvat, trener “gromova”. Ako će ići punom snagom na zagrebaše, postoji opasnost da mu se ozlijedi netko od bitnih igrača ili da dođe do umora, što bi išlo u korist berlinskim “lisicama” koji ovaj tjedan nemaju nijednu utakmicu.

– Ne smiju nas zavarati njihovi porazi od Dubrave i Varaždina. Njima je prioritet Kup EHF-a i zbog toga su im rezultati trpjeli u domaćem prvenstvu. Hrvatsko prvenstvo je kvalitetno i ako samo malo kalkuliraš, to ti se može obiti o glavu. Tim više što su im sada bodovi neophodni, očekujem da će Našičani u ovaj susret ući maksimalno motivirani i da će dati i više od maksimuma ne bi li nas iznenadili i uzeli dva boda – razmišlja Zlatko Saračević.

Zagrebašima će ovo biti prva utakmica nakon što su odigrali i izgubili u finalu SEHA Gazprom lige od skopskog Vardara.

– Nadam da će David Miklavčić i Luka Mrakovčić biti spremni. Oni su imali problema s ozljedama. Ponavljam, samo pravim pristupom i maksimalnim angažmanom možemo do bodova u Našicama – istaknuo je Sarač. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije