Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči uzvrata

Grci mijenjaju taktiku: 'Možda ćemo ostvariti nemoguće'

Hrvatska - Grčka
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
11.11.2017.
u 17:13

Mandžukić i Kalinić su svjetski napadači. Međutim, hrvatska reprezentacija ima još niz vrhunskih igrača posebice u veznom redu, kaže Torosidis.

Nakon teškog poraza u Zagrebu (1-4) u redovima grčke reprezentacije zavladalo je sumorno raspoloženje, no izbornik Michael Skibbe i kapetan Vasilis Torosidis ne gube nadu.

"Bit će teško. Hrvatska je u Zagrebu odigrala sjajno, a mi loše. Međutim, u nedjelju imamo novu priliku, a nogomet ponekad nudi čuda," kazao je izbornik, dok je Torosidis dodao: "Možda ostvarimo nemoguće."

Skibbe je najavio kako će u uzvratnom susretu mijenjati taktiku i nekoliko igrača, ali nije želio govoriti o detaljima igre s kojom će tražiti čudo.

"Morat ćemo promijeniti taktiku jer to od nas traži rezultat prve utakmice. Neću ulaziti u detalje, ali bit će novih lica u sastavu. Sigurno ulaze Kostas Manolas i Vasilis Torosidis, možda i još netko drugi."

Hrvatska - Grčka
1/25

Skibbe je svjestan kako se grčka 'proslavila' defanzivnom igrom, ali vjeruje kako njegova momčad ima i napadački potencijal s kojim bi mogla iznenaditi 'Vatrene'.

"Poznati smo po defanzivnoj igri, no bilo je utakmica u kojima smo odigrali sjajno u napadu," kazao je.  

Grčki mediji nagađaju kako bi ogled protiv Hrvatske mogao biti i Skibbeov posljednji na grčkoj klupi.

"Ja ne mislim tako, ali vidjet ćemo," dodao je.

Zanimljivo, u četiri utakmice dodatnih kvalifikacija pala su tek dva gola, pa je grčke novinare zanimalo što je u Zagrebu pošlo po zlu.

"Svi su vidjeli da smo dva od četiri gola primili iz ničega. Nakon velikih pogrešaka naše ekipe. Sutra moramo igrati bolje, premda su pogreške dio igre," kazao je njemački stručnjak.

Čudu se nada i branič Bologne.

"Imamo veliki motiv i nadam se kako možemo ostvariti nemoguće. Vidjet ćete drugo lice grčke reprezentacije. Moramo zabiti najmanje tri gola i sasvim siguirno igrat ćemo ofenzivnije," kazao je Torosidis koji u Zagrebu nije nastupio zbog ozljede.

"Još uvijek nisam 100 posto spreman. Već dva mjeseca imam problema s ozljedom. Ali želim igrati sutra i pokazati što mogu," dodao je.

Hrvatska - Grčka
1/11

Torosidis smatra kako je Grčka u Zagrebu načinila toliko pogrešaka koliko u svim drugim utakmicama u kvalifikacijama zajedno.

"Bila je to utakmica u kojoj niti 10 minuta nismo pokazali što znamo. U nedjelju ćemo imati novu priliku. Možda nećemo ostvariti čudo, ali željeli bi pobijediti," naglasio je branič Bologne.

Komentirao je i hrvatske napadače Marija Mandžukića i Nikolu Kalinića s kojima se susreće u Serie A.

"To su svjetski napadači. Međutim, hrvatska reprezentacija ima još niz vrhunskih igrača posebice u veznom redu. Sutra nas očekuje teška utakmica," zaključio je Torosidis.

Komentara 50

PR
prajdali100
20:26 11.11.2017.

Što je ovo !?Srbi se masovno preselili na HR portale.Ma begajte kuci tamo imate medijske slobode nezabilježene u modernoj Europi.Šibe !!!!

RO
roksi1968
20:20 11.11.2017.

GRCI SU SADA NA MUCI DA NE PRODJU U PLA OFF-u,KAO U ISTAMBULU TURCI. 0-3

LA
lakočemo
03:03 12.11.2017.

daj grci odrat ćemo vas ko ludak novine ,dobit ćete ovaj put ne 4 nego 5 komada,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije