Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naklon do poda

Virtuoz Luka Modrić ovim potezima zadivio je svijet

Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/16
10.11.2017.
u 09:26

Već u nedjelju je uzvrat, a od Modrića očekujemo još jednu ovakvu utakmicu. Kapetane, naklon do poda za sinoćnju prezentaciju na terenu.

Luka Modrić u pobjedi Hrvatske protiv Grčke (4:1) još je jednom potvrdio da je on naš najbolji igrač. Uz dužno poštovanje svim velikim igračima koje imamo u svlačionici, a imamo ih puno, Luka je šećer na kraju, šlag na torti.

U trenutku kad nam je bilo najpotrebnije, naš nogometni virtuoz odigrao je sjajnu partiju i kapetanski nas vodio do pobjede. Pokušavali su ga Grci zaustaviti na bilo koji način, najčešće grubostima, ali ništa nije pokolebalo Luku koji nas je vodio do velikog slavlja, a video njegovih sjajnih poteza već obilazi svijet.

 

Veliku zaslugu za to ima i izbornik Zlatko Dalić koji je i sam rekao da je Luki dao veliku slobodu i smanjio mu opseg defenzivnih zadaća, što se pokazalo kao dobar recept.

 

- Odigrali smo vrhunsku utakmicu, od prvog do zadnjeg. Presretni smo zbog rezultata, šteta samo zbog gola koji smo primili. Bilo bi tragedija da ovo propustimo, ne smijemo ovo propustiti. Ne smijemo otići tamo i braniti se - rekao je kapetan Luka Modrić nakon jučerašnje utakmice.

Već u nedjelju je uzvrat, a od Modrića očekujemo još jednu ovakvu utakmicu. Kapetane, naklon do poda za sinoćnju prezentaciju na terenu.

Modrić Modrić
1/16
Modrić
1/8

Komentara 58

PI
picindim
11:09 10.11.2017.

lijep pozdrav vašem 5. kolonaškom piskaralu Halaru koji je prošli tjedan za Luku napisao 'Postao je igrač kojeg vade iz igre da promijene tijek utakmice". nadam se da se još uvijek ima grčeve od muke.

BU
Bubalamala
10:22 10.11.2017.

Grci su Luku pokušali slomiti pa to zamjeram sudcu da ga nije dovoljno zaštitio !

Avatar southman
southman
09:41 10.11.2017.

Još dva dana i Luka se vraća u Real da krenu gaziti sve od reda kao i lani !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije