Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno, idemo po SP!

Vatreni otputovali u Grčku, pogledajte što su poručili!

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala u Grčku
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/17
11.11.2017.
u 11:23

Utakmica u Pireju igra se u nedjelju u 20.45, naši imaju prednost 4:1 iz prvog susreta

Hrvatska nogometna reprezentacija jutros je otputovala u Grčku na uzvratni susret dodatnih kvalifikacija. Vatreni su u prvoj utakmici bili sjajni i slavili s 4:1, zbog čega je i danas ozračje u momčadi bilo odlično, ali znaju da nema opuštanja.

Izbornik Zlatko Dalić još je jednom pozvao na oprez.

- Imamo visok, ali i opasan rezultat. Ništa nije gotovo, idemo u Grčku kao da je 0:0. Može biti nezgodno, sve može krenuti u krivom smjeru iz jedne situacije ili nekog prekida. Moramo potvrditi svoju kvalitetu.

 

Naši najbolji nogometaši imaju žestok ritam, jesi li umorni?

- Nije lako igrati nakon tri dana, ali naučeni su na takav ritam. Znaju koliki je ulog, plasman na Svjetsko prvenstvo, i bilo bi šteta propustiti priliku nakon što su napravili dvije velike stvari, u Kijevu i Zagrebu. No, euforije nema, kao što ne smije biti niti tragedije. Moramo ići korak po korak, a malo ćemo proslaviti ukoliko uspijemo proći u Pireju, zaključio je Dalić.

Utakmica u Pireju igra se u nedjelju u 20.45.

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala u Grčku
1/8

Komentara 5

PI
pinkec
15:47 11.11.2017.

Grci su spremni na sve, a svoj kuhar nije naivna ideja! Ipak imam osjećaj pjevat će se: Grkinjo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj!

DU
Deleted user
13:17 11.11.2017.

Povedite sa sobom kuhara! Ne šalim se.

MA
Marvin
15:43 11.11.2017.

To s kuharom bi ja ozbiljno svatio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije