Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE BEZ PORAZA

Dinamo do prvog slavlja u gradskom derbiju, Zagrebu poništen regularni pogodak

Dinamo - Zagreb
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
07.03.2015.
u 17:00

Završilo je 2:0, a pogotke je zabio Henriquez u 37. i 43. minuti

Dinamo je protiv Zagreba u 24. kolu Prve HNL na Maksimiru pred tisuću gledatelja zaigrao bez devet standardnih igrača, ali svejedno su lako stigli do pobjede od 2:0 i nastavili lov na rekord - sezonu bez poraza.

Strijelac oba pogotka bio je Čileanac Henriquez i već je itekako jasno da se izdvaja od ostatka lige, klasa je za sebe i igra sa sve više samopouzdanja. Ali nije išlo jednostavno, kod 0:0 su modri mogli gubiti da Medić nije promašio izglednu priliku u 26. minuti. Kaznio je to dvije minute kasnije Henriquez nakon ubačaja Matela s desne strane.

Potom je u 37. minuti Zagrebu neopravdano poništen pogodak, valjda pod dojmom opravdano poništenog pogotka s druge strane u 14. minuti. Pomoćni sudac Fegeš podigao je zastavicu iako strijelac Stepčić nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Nažalost po pjesnike, primili su pogodak u 43. minuti i već prije poluvremena se oprostili od iznenađenja kakvo su priuštili u posljednja dva susreta s Dinamom (1:1, 0:0) ove sezone.

Zabio im je Henriquez, a ovaj put je sjajni Ćorić jednu pogrešku Muse kaznio tako što je maestralno proigrao Čileanca, a on je ponovno bio nemilosrdan.

U drugom dijelu ništa se značajnije nije događalo, ali Dinamo je u potpunosti dominirao. Zagreb kao da više nije imao snage, odnosno, kao da je nema u cijelom proljetnom dijelu. Ali treba izdvojiti da je Zoran Mamić u drugom dijelu priliku dao Fioliću i Hodžiću. Mogao je prvospomenuti zabiti u 62. minuti nakon odlične solo akcije, ali pred Livakovićem se spetljao i jako slabo pucao pa mu je vratar Zagreba obranio udarac.

>> Bio je to neizvjestan susret, pobijedili smo Zagreb zbog pojedinačne kvalitete

>> 'Imamo mnogo teškoća uoči gradskog derbija'

Komentara 3

TO
Tonny96
07:59 08.03.2015.

ono je bilo zaleđe za meter i pol.Kaj je tu neki novinar čorav il je cuo da negdje grmi a nezna di.

MO
mojazemlja
20:33 07.03.2015.

Penal sam na sebi,pa žuti umjesto crvenog,pa nepostojeći offside...HNL caravane..

DZ
dalmatinac-zg
17:26 07.03.2015.

Bas me cudi da je protiv dinama ponisten gol,to je nevjerojatno cak. Da pogadjam,jel sudac iz osjecke kvote?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije