Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u Nizozemskoj!

Gradonačelnik izdao dekret: BBB-a se boji cijela Europa, u Eindhoven nisu dobrodošli

BBB Bad Blue Boys
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
04.11.2013.
u 13:59

"Navijači Dinama zloglasni su huligani koji se zovu Bad Blue Boys i neće im biti dozvoljen pristup Eindhovenu ili gradskom aerodromu"

Dinamo u četvrtak gostuje u Eindhovenu gdje igra utakmicu Europske lige protiv PSV-a. Zbog toga je u Nizozemskoj zavladala panika, boje se dolaska Bad Blue Boysa.

Nizozemski mediji pišu da je gradonačelnik Eindhovena Rob van Gijzel izdao dekret kojim se od srijede do petka brani ulazak u Eindhoven hrvatskim navijačima bez ulaznice za utakmicu. Policija ima pravo uhititi svakog navijača Dinama koji nema ulaznicu.

"Navijači Dinama zloglasni su huligani koji se zovu Bad Blue Boys i neće im biti dozvoljen pristup Eindhovenu ili gradskom aerodromu. Gdje god su došli, napravili su nered i boji ih se cijela Europa. Stoga, ovdje nisu dobrodošli", poručuju iz Eindhovena. 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
mojazemlja
15:07 04.11.2013.

"BBB-a se boji cijela Europa"....a Mamić????.

BU
bubimir55
21:47 04.11.2013.

BBB vs NATO 1:0

DU
Deleted user
14:57 04.11.2013.

to nista se ne desava slucajno,to je dobra reklama za nas turizam,i za strana ulaganja u nasu zemlju,sve to europa radi,kao bih nas to sto vise kostalo,i ocrnilo,jako ruzno od tog gradonacelnika,ali i od naseg urednika ovog clanka s ovakvim naslovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije