Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka krcat Poljud

Gotovo je, do karata za Mađarsku se više ne može!

Hrvatska reprezentacija na Poljudu
Foto: Igor Kralj/Pixsell
25.09.2019.
u 19:27

Hrvatska je posljednju kvalifikacijsku utakmicu na Poljudu odigrala u lipnju 2015. godine protiv Italije

Hrvatsku reprezentaciju će protiv Mađarske bodriti krcat Poljud! Infomaciju je upravo potvrdio i Hrvatski nogometni savez, na čijim je stranicama rečeno da je splitski stadion rasprodan samo dan nakon što su ulaznice puštene u prodaju.

Podsjetimo, već je u utorak prodano 30 tisuća karata, a ovih preostalih nekoliko tisuća, i to isključivo za sjevernu tribinu, planulo je u srijedu. 

Hrvatska je posljednju kvalifikacijsku utakmicu na Poljudu odigrala u lipnju 2015. godine protiv Italije, međutim, tribine su tog dana bile prazne zbog rasističkih ispada i pirotehnike na ogledu s Norvežanima.

Kada su kvalifikacijske utakmice u pitanju, posljednja je ispred popunjenih poljudskih tribina gostovala Gruzija, a to je bilo još u lipnju 2011. godine.

Hrvatska i Mađarska sastaju se 10. listopada.

 

Komentara 14

BE
Beskucnik
21:07 25.09.2019.

Zapali vatru neka gori ,daj od sebe najbolje , pusti srce nek te vodi do pobjede HRVATSKA !!!!!!

DU
Deleted user
20:41 25.09.2019.

Poraz orjune i jogurt zadruge.

Avatar Diavolo
Diavolo
08:56 26.09.2019.

mediji zive od ovakvih prica koje nikad ne staju niti zavrsavaaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije