Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Bivši kapetan Hajduka vratio se u HNL! Ali ne na Poljud

Goran Milović
Foto: NK Osijek
12.02.2018.
u 12:05

Branič je u Gradski vrt stigao na posudbu do kraja sezone, a Osječani će nakon toga imati opciju otkupa ugovora.

Goran Milović (29) novi je igrač Osijeka! Nekadašnji kapetan Hajduka vratio se u HNL nakon što je dvije godine proveo u Kini.

Branič je u Gradski vrt stigao na posudbu do kraja sezone, a Osječani će nakon toga imati opciju otkupa ugovora.

Milović je 2016. iz Hajduka prešao u Chongqing Lifan i od tada je, zbog ograničenog broja stranaca, skupio 34 službena nastupa. Portugalac Paulo Bento koji je na klupi Chongqinga, više preferira igrače iz Južne Amerike, pa je Milović je sada odlučio prihvatiti ponudu Osijeka.

Milović je u HNL-u skupio 139 nastupa, prvo u dresu Splita, a onda Hajduka gdje je bio i kapetan. Upisao i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju, u prijateljskoj utakmici protiv Rusije u Rostovu kada su vatreni slavili 3:1.

Komentara 1

MA
Maxim007
12:25 12.02.2018.

Neka. Počeo je trend vraćanja igrača, to je dobro rekao bi Joško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije