Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinski ministar

'Molim vas da ne idete u Rusiju zbog nogometa - to je glupost'

Volgograd Arena
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
12.02.2018.
u 08:14

Svjetsko nogometno prvenstvo održat će se u Rusiji od 14. lipnja do 15. srpnja, a utakmice će se igrati u 11 gradova. Ukrajinska momčad nije se uspjela kvalificirati.

Ukrajinski ministar sporta i mladih Igor Ždanov pozvao je Ukrajince da ne putuju u Rusiju tijekom svjetskog prvenstva u nogometu. "Molim vas da ne idete u Rusiju zbog nogometa - to je glupost", rekao je Ždanov na TV-kanalu "Prjamoj" (Izravno).

Istaknuo je kako Ministarstvo vanjskih poslova i ukrajinske sigurnosne službe rade na preporuci ukrajinskim građanima u vezi nogometnog mundijala koji se ovoga ljeta održava u Rusiji. Prema Ždanovu, njegovo ministarstvo učinilo je sve što je moglo da se to natjecanje u Rusiji ne održi, ali mogućnosti su mu ograničene. Pri tome nije konkretizirao što je točno učinjeno.

Svjetsko nogometno prvenstvo održat će se u Rusiji od 14. lipnja do 15. srpnja, a utakmice će se igrati u 11 gradova. Ukrajinska momčad nije se uspjela kvalificirati. U posljednjoj utakmici kvalifikacijske skupine izgubila je od Hrvatske s 2:0 i na kraju osvojila treće mjesto, izgubivši priliku nastup na mundijalu izboriti u doigravanju.

Volgograd Arena
1/4

Komentara 18

Avatar nekakav
nekakav
10:22 12.02.2018.

cijeli svijet čeka taj događaj, jer je kristalno jasno da će ukrajinci par dana prije početka sp-a pokrenuti akcije, i svijet bombardirati snimkama razaranja. i očekujte bojkot političara. kao u sočiju. nek radije plate rusima plin kojeg su im ukrali, potrošili, preprodali...

AA
aabbcc
15:23 12.02.2018.

Narod bi da se igra lopte a politicari da mu utrpaju puske u ruke.

DU
Deleted user
11:06 12.02.2018.

Izjava ovog Ždanova može značiti da će nam umjesto nogometa ponuditi mlade Ukrajinke po akcijskim cijenama. Pa sad, treba odvagnuti...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije