Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samouvjereni Mario

Gomez: Nametnut ću se za prvi sastav i pored Mandžukića

\'Bayern Munich\'s player Arjen Robben (R) cheers with his teammate Mario Gomez after scoring the 2-1 goal during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz
PA/Pixsell
15.11.2012.
u 14:09

– Sretan sam nakon prve utakmice, ali još uvijek ne znam kada ću se vratiti na sto posto svojih mogućnosti

Napadač Bayerna Mario Gomez jučer je zaigrao prvi put nakon ozljede koja ga je posljednjih nekoliko mjeseci odvojila od travnjaka. U pobjedi bavarskog kluba protiv šestoligaša Falke Markt Schwabena (6:0) zabio je četiri gola. To ga je napunilo optimizmom.

– Sretan sam nakon prve utakmice, ali još uvijek ne znam kada ću se vratiti na sto posto svojih mogućnosti. Nikad još nisam imao ovako dugačku stanku – rekao je Gomez.

Njegov izostanak odlično su iskoristili Mandžukić i Pizzaro, a posebno se to odnosi na našeg reprezentativca koji je postigao čak 11 golova.

– Već osam godina natječem se s vrlo, vrlo dobrim napadačima i uvijek se nametnem. Probit ću se i ovaj put. Gomez će opet zabijati i biti u početnoj postavi – poručio je njemački reprezentativac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije