Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE VEZNJAKU

Goal.com: Pokrivač povezivao vezu i napad Red Bulla

Nikola Pokrivač
Marko Lukunić/PIXSELL
03.12.2009.
u 11:05

Pet pobjeda u pet utakmica skupine G nogometne Europa lige. Učinak je to Red Bulla nakon 2:1 pobjede ostvarene u srijedu u Salzburgu protiv Lazija.

Sudjelovao je u njoj 87 minuta i hrvatski igrač Nikola Pokrivač, čiju je igru nogometni portal Goal.com okarakterizirao prosječnom, ali i važnom za austrijsku momčad.

Isti je izvor hrvatskog nogometaša koji je u 71. minuti zaradio žuti karton, svoj drugi u utakmicama Europa lige, ocijenio sa 6,5 uz objašnjenje:

- Nije to bila jedna od njegovih najboljih utakmica, a i zaradio je žuti karton. Ali, bio je važan igrač u redovima domaćina kojima je pomagao povezivati vezni red i napad.

Po sudu Goal.coma igračem utakmice proglašen je dvostruki asistent Christoph Leitgeb (8), ofenzivni veznjak austrijske momčadi koja će igrati u nokaut-fazi Europske lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije