Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Liverpool 2.75, Arsenal 2.25, Metz 2.20

Premier League - Arsenal v Liverpool
Foto: CATHERINE IVILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
02.05.2021.
u 11:09

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Tjedan je najljepše završiti uz nove poklone za igrače koje donosi Germania Sport kladionice. Sva prvenstva polako se bliže svojem kraju, a kako biste ove završnice pratili s još većim zadovoljstvom, donosimo vam nova tri poklona u vidu najvećih koeficijenata. Danas vam donosimo najveće tečajeve iz engleske Premier lige te francuske Ligue 1. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Također, napomenimo kako je Germania spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

MANCHESTER U. – LIVERPOOL (17:30) DVOJKA 2,75

Ako izgubi, Liverpool se može oprostiti od Lige prvaka. S druge strane, tri boda Manchester Unitedu jamče igranje s europskom elitom sljedeće sezone. Ti su se suparnici u posljednjih pet godina sedam puta susreli na Old Traffordu - samo dva puta je Manchester pobijedio. United se porazom oprašta od borbe za naslov, dok Redsima pobjeda treba za nastavak borbe za Ligu prvaka. Tradicija je na strain gostiju pa dvojka ne izgleda loše, posebno uz poklon Germania Sport kladionice.

NEWCASTLE – ARSENAL (15:00) DVOJKA 2,25

Arsenal ne može ići ni gore ni dolje, zapeo je na sredini ljestvice. Newcastle još nije matematički osigurao svoj opstanak, ali to će učiniti prije ili kasnije. Svrake su izgubile posljednjih šest utakmica protiv Arsenala. Istodobno u pet nisu zabili gol. Jednostavno Topnici ne leže današnjim suparnicima pa to treba pokušati iskoristiti.

DIJON – METZ (15:00) DVOJKA 2,20

Metz je momčad sredine tablice Ligue 1, a danas gostuje kod fenjeraša Dijona, koji se već oprostio od najvišeg ranga. Moglo bi se reći kako je utakmica bez brige za obje ekipe, no gosti su osvojili 25 bodova vise od Dijona i to ih definitivno stavlja u ulogu favorite. Pogotovo kad znamo da je Metz i s posljednjeg gostovanja na ovom stadionu uzeo puni plijen.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije