Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Gauči zabrinuti uoči SP-a i vatrenih: 'Sada nam ne bi pomogla ni tri Messija'

Lionel Messi i Jorge Sampaoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.03.2018.
u 11:18

Argentinci će svjetskoj smotri igrati u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, a poraz protiv Španjolaca ih je jako zabrinuo

U argentinskom taboru zvoni na uzbunu nakon šokantnog poraza od Španjolske (1:6). Debakl u prijateljskoj utakmici na Wanda Metropolitanu u Madridu izazvao je veliku buru u argentinskoj javnosti samo dva i pol mjeseca uoči SP-a u Rusiji.

Gauči će svjetskoj smotri igrati u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, a poraz protiv Španjolaca ih je jako zabrinuo.

Lionel Messi i Jorge Sampaoli
1/5

Navijači su vrlo ljutiti na igrače i izbornika Jorgea Sampaolija koji je dopustio veliko poniženje. Iako je Argentina u ovoj utakmici igrala bez Lionela Messija reprezentacija je ponižena i ismijana.

Argentinski sportski dnevnik Ole bio je vrlo kritičan 'Unišeni smo', 'Sada nam ne bi pomogla ni tri Messija', 'Gotovo je, ispali smo budale'...

Mediji kritiziraju izbornika kako je njegova taktika zastarjela i promašena, spava na klupi te ne zna povući poteze koji bi mogli promijeniti tijek utakmice. 

"Do Svjetskog prvenstva je ostalo manje od tri mjeseca, a s ovakvom igrom ne možemo proći ni skupinu. Istina, igrali smo bez Messija, no pitanje je da li bi i s njim bilo bolje. Ovako ne ide", piše 'Ole'.

Izbornik Jorge Sampaoli strogo se drži nekih odluka, pa u reprezentaciju ne želi pozvati neke igrače koji bi mogli napraviti razliku na terenu poput Paula Dybale. Juventusov napadač igra sjajno ove sezone i sigurno je zaslužio poziv u nacionalnu vrstu.

Komentara 6

BO
bozzika
12:35 29.03.2018.

Kod nas a vjerojatno i kod njih je taj problem što igrači dolaze na nacionalna okupljanja kao kad društvo skupi za vikend pa odu malo odigrati kojiu utakmicu međusobno,pa roštilj,piva još koja tekma,sveukupno dobar provod,fino druženje!I sve je to super i 5 ali ako to žele,neka se dogovore pa se nađu prvom prilikom i to i naprave a ne to raditi tamo gdje cijela nacija navija za tebe i onda igraju tako da kao pa što igrali smo nismo prošli,zašto onda tako neigrate za klubove svoje?zato što znate da ne bi igrali,da bi završili na klupi i ubrzo preselili tamo gdje bi bili puno manje plaćeni.Zato kad nemaju naboja za igru kao što navijači imaju za navijanje,neka barem puste mlade dečke koji se moraju dokazati da bi se prodali i postigli nešto,jer oni će ići radi toga glavom na kopačku,a ovi likovi koji radi dobrog druženja ražaloste cijelu naciju nek' se srame jer to je jako sebično,nek' se oni nađu pa druže dok drugi igraju za repku.Isprike jedino Modriću jer je on jedini koji zbilja igra srcem za repku i to se baš vidi i to iz utakmice u utakmicu,čak bih rekao da više daje za repku nego za klub možda,da su svi taki uvijek bi se borili za vrh!

SJ
Samo ja
12:08 29.03.2018.

bitno da su nase napali zbog poraza od Perua..

NO
nogogaz
13:15 29.03.2018.

Vatreni da se nalake, zapale...!? A sritsn bi bia da nasi hrvati znaju šta je kocka a sta kvadrat...kockice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije