Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE BIH RISKIRAO'

Gašpar: Nisam ukrao karticu, a novac sam vratio. Podmeću mi!

jozo gašpar
Davor Puklavec/Pixsell
18.04.2013.
u 11:25

– Kreditnu karticu dao mi je čovjek koji mi je dužan novac i ja sam je provukao. Nisam znao da je ukradena našem igraču Havidiću – rekao je Gašpar.

Jozo Gašpar povlači se po novinama zbog priče da je ukradenom karticom kupio 36 boca pića. Evo i njegove verzije priče.

– Kreditnu karticu dao mi je čovjek koji mi je dužan novac i ja sam je provukao. Nisam znao da je ukradena našem igraču Havidiću – rekao je Gašpar za 24sata. Potvrdio je da je karticom kupio piće.

– Otišao sam u jedan trgovački lanac i kupio 36 boca Jägermeistera, ali samo zato što nisam znao da je kartica ukradena. Stvarno ne znam zašto su mi dali tu karticu. Pa ja živim nekoliko stotina metara od tog dućana. Dobro znam koliko je nadzornih kamera postavljeno oko tog dućana. Tamo me svi poznaju. Pa zar stvarno mislite da bih riskirao svoj ugled za nešto takvo – rekao je Gašpar.

Gašpar je kupio robu za 3900 kuna i potpisao slip Havidićevim prezimenom. Nakon toga vratio se u dućan i pokušao uzeti robu u vrijednosti od 5944 kn, ali mu je kartica zbog limita odbijena. Zatim je u drugom dućanu kupio robu za 480 kuna. Zbog svega je kazneno prijavljen.

– Čim sam doznao da je kartica ukradena, vratio sam 4500 kuna Havidiću. Sumnjam da mi netko želi podmetnuti. Još ne želim izlaziti s imenima u javnost, ali savjetovao sam se sa svojim odvjetnikom i tužit ću onoga tko mi je to namjestio zbog povrede ugleda. Tražit ću odštetu – kaže Gašpar koji tvrdi da nije mogao ukrasti karticu jer je tijekom utakmice stalno bio na klupi.

>> Bivši igrači sumnjiče Gašpara da im je krao i novac i lančiće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije