Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarni razlozi

Futsal Dinamo više ne smije igrati u Domu sportova jer su navijači preglasni!

futsal Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
13.11.2014.
u 21:07

Voditelj gradske ustanove upravljanja sportskim objektima u Zagrebu Dragutin Kosić rekao im je da potraže drugu dvoranu

Futsal Dinamo postala je jedna lijepa zagrebačka priča, pune tribine, odlično navijanje bez incidenata i puno dobrog nogometa zainteresiralo je mnoge Zagrepčane, ali oni više neće imati priliku gledati taj spektakl u dvorani 2 Doma sportova.

Naime, MNK Dinamo dosad je upravo tamo igrao svoje domaće utakmice, ali nije dobio dozvolu za nastavak. Voditelj gradske ustanove upravljanja sportskim objektima u Zagrebu Dragutin Kosić rekao im je da potraže drugu dvoranu. Kontaktirali smo ljude iz spomenutog futsal kluba koji su potvrdili informaciju, a razlog zbog čega moraju preseliti je prilično bizaran.

Naime, rečeno im je da navijači preglasno pjevaju i stvaraju buku te da skaču na tribinama (!?). U klubu kažu da je i njima obrazloženje pomalo čudno, a o cijelom slučaju oglasit će se priopćenjem.

>>Franja: Hvala BBB-ima, takva strast doživi se samo jednom u životu

Komentara 48

SA
sant2060
21:39 13.11.2014.

Nemaš kaj na tribinama bit glasan :D

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:32 13.11.2014.

ovo je stvarno sramota,ovo nema nigdje na svijetu

JE
JediniMrva
21:36 13.11.2014.

Kaže Dragutin Kosić. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije