Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER INTERA BIJESAN

FOTO Srbin igrao rukom prije gola za pobjedu Juventusa, VAR ga priznao: Ovo je skandal

Serie A - Inter Milan v Juventus
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
20.03.2023.
u 10:30

Nije Vlahović bio jedini čija je ruka došla u kontakt s loptom u ključnoj akciji, Adrien Rabiot također se njome poslužio...

U derbi susretu 27. kola talijanske Serie A nogometaši Juventusa su u gostima bili bolji od Intera te su slavili s 1:0. Gol odluke postignut je u 23. minuti. Nakon akcije Vlahovića i Rabiota, francuski nogometaš je uposlio Filipa Kostića koji je dobro naciljao i pogodio suprotni kut za vodstvo Juventusa, što se kasnije ispostavilo kao pogodak odluke.

No, gol je postao pitanje rasprave jer je Dušan Vlahović tijekom akcije igrao rukom. VAR je pogledao situaciju i priznao pogodak, što je izazvalo bijes na klupi Intera. Nije srpski napadač bio jedini čija je ruka došla u kontakt s loptom, isto se dogodilo i Adrienu Rabiotu pa nije iznenađenje da je trener Internazionalea Simone Inzaghi bio bijesan. Navodno nije bilo svih snimaka...

- Dogodilo se nešto jako ozbiljno. Primiti ovakav gol u vrijeme VAR-a je neprihvatljivo. Još teže je s objašnjenjem da nema snimaka. Ljuti smo i tražimo odgovore. Ovo je skandal - rekao je. 

Trener Juvea Max Allegri drugačije je vidio situaciju.

- Odluke sudaca se moraju prihvatiti, na ovaj ili onaj način. Nismo pratili dramu u Salernitani kada smo oštećeni, a i već smo imali poništen gol protiv Intera kada nije jasno rečeno da je bila ruka. Juve je džentlmen u ovoj situaciji, ne pravi probleme. Pričajte o nogometu, ne o suđenju - izjavio je. 

Inter je treći na ljestvici, dok je Juventus ostao sedmi, s tim da bi Juventus bio uvjerljivo drugi da nije kažnjen s 15 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije