Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA SJAJNO

FOTO Slavni glumac pojavom ukrao sve poglede na finalu Wimbledona

Wimbledon
Foto: Steven Paston/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
11.07.2021.
u 19:20

Veliku pobjedu Novaka Đokovića pratio je i slavni glumac

Najbolji tenisač svijeta 34-godišnji Srbin Novak Đoković treći put zaredom, a šesti put u karijeri osvojio je naslov wimbledonskog pobjednika svladavši u nedjeljnom finalu 25-godišnjeg Talijana Mattea Berrettinija sa 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3 nakon tri sata i 24 minute igre.  Đokoviću je to 20. trofej na Grand Slam turnirima, čime se pridružio Švicarcu Rogeru Federeru i Španjolcu Rafaelu Nadalu kao surekorder po broju naslova na četiri najveća svjetska turnira.

Matteo Berrettini će ostati upamćen kao prvi talijanski tenisač koji je zaigrao u wimbledonskom finalu, ali nije uspio postati prvi talijanski pobjednik na Grand Slam turniru nakon 1976. kad je Adriano Panatta slavio u Roland Garrosu.

Zagrepčanka Marija Čičak postala je prva žena koja je u ulozi glavne sutkinje vodila finale Wimbledona u muškoj konkurenciji i taj je posao napravila na najbolji mogući način.

Sve te povijesne trenutke u sjećanju će imati i poznati i slavni koji su došli pratiti ovaj meč. Među njima je najviše pažnje privukao Tom Cruise, slavni glumac koji je briljirao u mnogim filmovima. Tom je oduševio sve okupljene u jako elegantnom izdanju i sa širokim osmijehom na licu.

Wimbledon 2021 - Day Thirteen - The All England Lawn Tennis and Croquet Club Tom Cruise waves to fans as he watches the Gentlemen's Singles Final between Matteo Berrettini and Novak Djokovic on centre court on day thirteen of Wimbledon at The All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon. Picture date: Sunday July 11, 2021. Steven Paston Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

YU
YugoGVXnostalgiCharger
09:14 13.07.2021.

Cruzer bi pobijedio Novak i ostale jednom rukom i bez reketa :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije