Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA NOVU KARIJERU

FOTO Sjećate li ga se? Bio je na vrhuncu, a onda je pretukao suprugu pa se ispričavao u medijima, evo gdje je danas

instagram
25.10.2021.
u 19:11

Danas i on i njegova bivša supruga imaju nove ljubavi. Njegova nova odabranica je Estavana Polman, višestruka svjetska i europska rukometna prvakinja, a Sylvie se sada preziva Meis

Bivši nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart bio je jedan od najvećih talenata svoje generacije. Predviđali su mu sjajnu karijeru, a u domaćem Ajaxu je odigrao više od 140 utakmica i zabio više od 50 golova, a u svojim redovima su ga htjeli mnogi velikani.  Ipak, on je 2005. odlučio zaigrati za Hamburg za 5 i pol milijuna eura, postao je kapetan, a potom otišao u Real, a zatim i Tottenham, da bi se na kraju vratio u HSV. Bio je legenda. Prava nogometna ikona.

Nedavno se prisjetio kako je prije 20 godina debitirao za nizozemsku reprezentaciju i koliko mu je to značilo.

Svi su mu se divili, a njegova tadašnja supruga Sylvie sve je vrijeme bila uz njega.

No, slavni je nogometaš u jednom trenutku zadobio tešku ozljedu zbog koje je morao pauzirati cijeli prvi dio sezone 2012./2013. 

Nizozemac je za vrijeme oporavka odlučio proslaviti novu 2013. godinu u društvu supruge na jednoj zabavi. Sve se činilo idilično, na društvenim mrežama su objavljivali fotografije, a onda je uslijedio šok.

Na prvi dan nove godine svi mediji su brujili o jednoj vijesti - Van der Vaart je pretukao suprugu pred svima na zabavi.

Već idućeg dana, par se razišao, a Rafael je za medije izjavio kako je idiot i da žali zbog svega, ali niti to ga nije spasilo. Uslijedio mu je potpuni raspad karijere. 

U Hamburgu je ostao do 2015. godine, ali njegove predstave nisu bile ni do koljena onima koje je pružao ranije. Kasnije je njegova karijera tonula sve dublje i dublje dok nije i službeno završila u dresu Esbjerga

Danas i on i njegova bivša supruga imaju nove ljubavi. Njegova nova odabranica je Estavana Polman, višestruka svjetska i europska rukometna prvakinja, a Sylvie se sada preziva Meis.

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:44 26.10.2021.

Ajde bar se sjeca prvog nastupa za repku. Bas kao i Ronaldo, Messi, Maradona, Mbappe (doduse za Francusku)....samo se nas Luka ne sjeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije