Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAJE IM 800 DOLARA

FOTO Procurili detalji: Zbog slavne ljubavnice iz kuće izbacio suprugu i sina

04.02.2021.
u 19:45

Ona je, razočarana i zbunjena, ubrzo predala zahtjev za razvod, a potom su njeni odvjetnici i izašli u javnost s detaljima oko parnice.

Larsa Pippen, supruga legende Chicago Bullsa Scottia Pippena, uhvaćena je nedavno s košarkašem Minnesote Malikom Beaslyjem, koji je zbog nje napustio obitelj i svoju suprugu izbacio iz kuće!

NBA zvijezda je inače već punila medijske retke po tome što nije bio vjeran svojoj predivnoj supruzi Montani Yao. Ona je, razočarana i zbunjena, ubrzo predala zahtjev za razvod, a potom su njeni odvjetnici i izašli u javnost s detaljima oko parnice.  Naime, mladi košarkaš se ne pridržava dogovora o plaćanju alimentacije za dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONTANA (@montanayao)

Oni su za "US weekly" istaknuli kako je Beasly svoju, još uvijek suprugu, izbacio iz kuće zajedno sa sinom, te da je za njegovo uzdržavanje dao samo 800 dolara, iako mjesečno zaradi 15 milijuna.

Odvjetnici su dodali i da je ova influencerica trenutno smještena kod rodbine i da će tako ostati sve dok ne stane opet na svoje noge i nastavi se baviti modelingom kojega je zanemarila zbog obiteljskog života, prenosi "Republicworld.com".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONTANA (@montanayao)

Atraktivna 23-godišnjakinja rekla je i da je trenutno zbunjena, te da je napustila obiteljski dom prije desetak dana sa sinom, a da od supruga nije dobila niti ispriku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONTANA (@montanayao)

Inače, Larsa Pippen je otvoreno govorila o svojoj nevjeri slavnome Scottiju.

Ključne riječi

Komentara 4

KO
kodamesepita
23:17 04.02.2021.

ma one su sve iste .... ja ih ne mogu razlikovati po izgledu

DU
Deleted user
20:19 04.02.2021.

Ima se -može se,tipično bogato u bahato.

DU
Deleted user
15:51 05.02.2021.

Šta hoće ova monte jao, samo se naslikava a on bi zakucavo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije