Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE IZBORI

FOTO BBB-i poslali poruke aktualnim čelnicima Dinama i svim navijačima. Evo gdje Zajec gleda dvoboj

Foto: Večernji list
1/28
07.03.2024.
u 22:25

Jasna je to poruka 60-orici skupštinara koji će u nedjelju odlučivati o novom predsjedniku Dinama. Podsjetimo, ostala su dva kandidata, aktualni predsjednik Mirko Barišić, te Velimir Zajec.

Početkom 2. poluvremena Bad Blue Boysi su pak izvjesili transparent: "Evo vam bilješke za nedjelju - Velimir Zajec". Jasna je to poruka 60-orici skupštinara koji će u nedjelju odlučivati o novom predsjedniku Dinama. Podsjetimo, ostala su dva kandidata, aktualni predsjednik Mirko Barišić, te Velimir Zajec.

Legendarni Zajec je od Dinama dobio poziv da u svečanoj loži sjedi uz Mirka Barišića, no kultni Dinamov igrač i kapetan utakmicu je ipak prato iz jedne od lože na vrhu zapadne tribine. Ostali uzvanici su bili u svečanoj loži s Barišićem, uključujući i predsjednika HNS-a Marijana Kustića, a tamo su bili i Vlatka Peras i Otto Barić mlađi. 

VEZANI ČLANCI:

U nedjelju u podne novih 60 skupštinara glasat će o izboru novog predsjednika Dinama. Lista Dinamovo proljeće ima sigurnih 25 glasova, ali su sigurni da će barem osmorica od 35 preostalih skupštinara dati glas Zajecu kako bi mogao preuzeti vlast u Maksimiru. Također, Boysi su skandirali Zajecu i izvikivali njegovo ime. Prvom Barišićevom suradniku Nikoli Hanželu su pak skandirali "J**o vas Hanžel".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije