Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Rijeka može igrati u Europi, sada je sve otvoreno za prolazak skupine!

- Dobro smo kontrolirali sredinu terena, ali najvažnije da je sve otvoreno za prolazak u skupini. Moramo zapeti u Europi, vidimo da imamo kvalitetu - rekao je Bradarić.

Komentari 5

Avatar babas
babas
13:03 21.10.2017.

Rijeka igra iz dana u dan sve bolje,u pravu je Kek da su kupovine igrača bile prekasno,trebalo je vremena da se to uigra. Grupa Milan,Austrija,Rijeka i AEK je jako izjednačena,tu svatko može svakoga tući i u gostima. Milan je favorit,ali ne igra ni blizu onako uvjerljivo kako smo očekivali,to se vidilo i protiv Rijeke i protiv AEKa. Svi još imaju šanse za prolaz.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
23:28 19.10.2017.

Remek djelo europskog trenera Matjaža Keka koji čuda radi sa našim balkanskim klubom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.