Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD TOGA

Fifa logično odbacila Irce kao "33. reprezentaciju"

Irska Francuska
Reuters
01.12.2009.
u 16:51

U ponedjeljak je na konferenciji za novinare u Johannesburgu predsjednik Međunarodne nogometne federacije (Fifa) Sepp Blatter upoznao novinare s najnovijom inicijativom Irskoga nogometnog saveza.

- Poslali su službeni dopis s pitanjem: možemo li biti 33 nacija na Svjetskom prvenstvu? - obznanio je Švicarac.

Dakako, dan kasnije Fifin Izvršni odbor u istom gradu raspravljao je o toj ideji, koja bi bila potpuni presedan, te su je logično odbacili kao mogućnost.

- Nema šanse da budu više od 32 reprezentacije na jugu Afrike. Bio bi to nonsens - kratko je izvijestio glavni tajnik Fife Jerome Valcke.

Fifa je već ranije odbila prijedlog Iraca o ponavljanju uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Francuza, koju je igranjem rukom neposredno prije izjednačujućeg pogotka Francuza oskvrnuo Thierry Henry.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije