Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorski Australian Open

Fett izgubila u finalu: Žao mi je, ali sam i jako ponosna

Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.01.2014.
u 10:48

- Ovo je bio velik tjedan za mene, očekivala sam da bih u najboljem slučaju mogla doći do četvrtfinala

Hrvatska tenisačica Jana Fett nije uspjela ponoviti prošlogodišnji uspjeh Ane Konjuh i osvojiti juniorski Australian Open. Iako se senzacionalno plasirala u finale, tamo je izgubila od Ruskinje Elizavete Kuličkove sa 6-2, 6-1.

Susret je trajao sat i jednu minutu, a četvrta nositeljica čak je pet puta uspjela oduzeti Jani servis.

- Ovo je bio velik tjedan za mene, očekivala sam da bih u najboljem slučaju mogla doći do četvrtfinala. Ovaj je rezultat nadmašio sva moja očekivanja, nisam ni sanjala da ću igrati u čuvenoj Rod Laver Areni. Žao mi je što u finalu nisam odigrala bolje, ali servis me nije služio, a imala sam i veliki pritisak jer mi je ovo bio prvi Grand Slam finale. Ipak, ponosna sam na sve što sam napravila, rekla je Jana nakon susreta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije