Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi bellator?

Fedor 'tipovao' na Ishiija, a onda je nakon borbe naletio na Cro Copa...

Filipović Drviš
Foto: Facebook.com
1/2
01.01.2015.
u 16:00

Odlično raspoložen Filipović nakon sjajne pobjede još dugo vremena družio se s mnogobrojnim fanovima te im je dijelio autograme

Mirko Filipović imao je naporan raspored i nakon meča protiv Satoshija Ishiija u Tokiju. Cro Cop je podsjetio na svoje najbolje dane te je vrhunskim high kickom te serijom udaraca nokautirao japanskog protivnika. Kako to obično biva na Inokijevim Bom-ba-ye eventima, sportaši u dvorani dočekaju novu godinu bez obzira na trajanje priredbe.

Odlično raspoloženi Filipović nakon sjajne pobjede još dugo vremena družio se s mnogobrojnim fanovima te im je dijelio autograme.

Našao je vremena i da popriča s legendarnim kolegom iz Pride dana – Fedorom Emelianenkom, piše Fightsite. Prema fotografiji čini se da su "izgladili" izjavu ruskog borca koji je u svojoj prognozi tipovao na Ishiija jer je mlađi. Mirko je poslije komentirao tu izjavu s čuđenjem te je ustvrdio da su "braća po oružju" te da ga je zbog toga iznenadila takva prognoza. No, upravo je Fedor bio taj koji je u ring donio Filipovićev IGF pojas, a nakon sjajne pobjede, prvi je Cro Copu čestitao na nastupu. I Mirko mu se odužio vrlo korektnom izjavom u ringu u kojem se osvrnuo na svoje legendarne Pride suborce koji su bili posebni gosti u Japanu.

Cro Cop i njegov tim nisu imali previše vremena za slavljenje jer jer su već rano ujutro po japanskom vremenu imali zakazan let za Zagreb.

A Fightsite još piše kako je nedavno Mirko Filipović komentirao da je obavio prve razgovore s jednom velikom organizacijom. Sve se više čini kako bi to mogao biti Bellator, posebno nakon što je predsjednik te organizacije, Scott Coker, prisustvovao borbi u Japanu.

>>Mirko Filipović neobranjivim high kickom nokautirao Japanca

>>'Skinuo je prašinu sa svog legendarnog high kicka!'

Komentara 15

MU
mudri
20:08 01.01.2015.

Kakve degutantne slike drviša i filipovića. Fuj fuj,kakva je to sad vrsta reklame ili samoljublja.

DU
Deleted user
21:14 01.01.2015.

Bellator bi bio po mjeri Crocopa.

SL
slatix
16:25 01.01.2015.

Odvratnog li Srpskog izraza "tipuju"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije