Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko i dalje u formi

Fedor je otpao, ali Cro Cop najavio novu borbu: U pregovorima sam!

Ishii Cro Cop
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
20.10.2017.
u 21:32

- Odradio sam jedan zahvat transplantacije matičnih stanica, prvi u Hrvatskoj. Meni je zapravo za cijelo koljeno narasla nova hrskavica. Nevjerojatno, definitivno budućnost medicine.

Mirko Filipović unatoč činjenici da je u mirovini, zapravo ne miruje. Cro Cop je u stalnom treningu, a pomaže i Japancu Satoshiju Ishiiju koji se priprema za nastup na FFC 30.

Mirko je gostovao u dnevniku Nove TV, gdje je još jednom odgovarao na pitanje o oproštajnoj borbi.

- Trenutno nema ništa. Pa kad sam zadnji put bio kod vas, rekao sam da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom. No, od toga neće biti ništa. Ali vjerojatno ću odraditi oproštajni meč. Imam nekoliko poziva, ali definitivno sam se odlučio za Japan. Trenutačno sam u pregovorima pa ne mogu više ništa reći. Planira se za Novu godinu.

Mirko je imao problema s koljenom, kakva je sada situacija?

Ishii Cro Cop
1/6

- Veliki problem. Eto, uspio sam to sanirati, nevjerojatno. Odradio sam jedan zahvat transplantacije matičnih stanica, prvi u Hrvatskoj. Meni je zapravo za cijelo koljeno narasla nova hrskavica. Nevjerojatno, definitivno budućnost medicine.

U subotu ćemo gledati novu FFC-ovu priredbu u Linzu s nekima od najboljih hrvatskih boraca. Ali bit će i Satoshi Ishi, koji već mjesecima trenira s vama. Je li on najveća zvijezda eventa u Linzu?

- Definitivno najveća zvijezda. Vrhunski borac, olimpijski pobjednik u judu i prava zvijezda u Japanu. Jedan beskompromisni borac.

Cro Cop je izdvojio i jednog hrvatskog borca.

- Imamo mi vrlo dobrih kvalitetnih boraca pred kojima je budućnost. Ja bih izdvojio Antu Deliju, koji ima najveći potencijal kod nas. Vjerujem da će uskoro imati debi u Japanu.

Cijeli razgovor pogledajte OVDJE.

Komentara 4

AS
atilla sb 1986
22:41 20.10.2017.

Jel to još jedna od oprostajnih.. Ili samo jedan od sedam smrtnih grijeha..

GV
golub Vaso
09:01 21.10.2017.

još jedan oproštaj, deseti po redu,da bi se naivcima digle pare, pola borbi mu je namješteno

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:20 21.10.2017.

JapanCop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije