Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupa u Linzu

Satoshi Ishii trenira s Cro Copom, a sada je potpisao za FFC

Satoshi Ishii
Foto: FFC
1/6
13.10.2017.
u 15:04

Moj protivnik Bjoern Schmiedeberg dolazi iz Njemačke. Gledao sam njegove borbe na YouTubeu. Radi se o iskusnom i dobrom borcu, no siguran sam u svoju pobjedu. Pripremam se s Mirkom - rekao je Satoshi Ishii

Satoshi Ishii, veliko ime iz svijeta borilačkih sportova, potpisao je ugovor s Final Fight Championship promocijom i nastupit će na FFC 30 priredbi u Linzu.

Ishii (15-8, FFC 0-0), ponajbolji japanski MMA borac i osvajač zlatne medalje u džudu na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., potpisao je ugovor s FFC-om. Ovaj skroman borac u Hrvatsku je došao trenirati i sparirati s Mirkom Filipovićem koji ga je dvaput pobijedio.

Satoshi Ishii
1/9

- Došao sam u Hrvatsku trenirati s Mirkom jer sam htio učiti od njega. Zato sam ga i kontaktirao. Borio sam se s njim dvaput i izgubio. On je osvojio Rizinov pojas, 43 su mu godine i u vrhunskoj je formi. Uvijek moraš napredovati. Zato sam i ovdje kako bih učio od njega. Želim usvojiti njegove tehnike i postati prvak u Rizin promociji - pojasnio je Ishii.

Već sam otprije znao za FFC. Radi se o organizaciji koja je velika u svijetu. Bio sam zainteresiran za tu promociju, Mirko mi je savjetovao kako bih se trebao boriti u FFC-u. Vidio sam njihove priredbe i izgledaju poput PRIDE priredbi!“, rekao je Ishii s velikim osmijehom spomenuvši legendarnu japansku organizaciju mješovitih borilačkih vještina.

Pred Ishiijem je nastup na nadolazećem FFC 30 eventu koji će se održati idućeg tjedna, u subotu 21. listopada u austrijskom Linzu. Nastupit će u glavnoj borbi MMA dijela večeri, te će predvoditi priredbu s obzirom na to da je Robin van Roosmalenmorao odustati od nastupa zbog ozljede oka. Danas je i otkriven Ishiijev protivnik, Bjoern Schmiedeberg, teškaški prvak u Superior FC-u koji će također debitirati u FFC-u. No Satoshija to ne brine previše. 

- Moj protivnik Bjoern Schmiedeberg dolazi iz Njemačke. Gledao sam njegove borbe na YouTubeu. Radi se o iskusnom i dobrom borcu, no siguran sam u svoju pobjedu. Pripremam se s Mirkom.

Osim oduševljenja legendarnim hrvatskim borcem, Satoshi Ishii obožava vrijeme u Hrvatskoj, ljude i hranu, posebice ćevape. Uživa u treninzima s Mirkom Filipovićem, ali i kaže da ga Cro Cop nikada ne vodi u izlaske. No Ishii će se definitivno dobro zabaviti i proslaviti u slučaju pobjede u Linzu 21. listopada.

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko poželio je dobrodošlicu Satoshiju i poručio:

- Ovo je velika stvar za FFC. Radi se o jednom od trenutačno najpoznatijih i najboljih boraca i osvajaču zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Potpisali smo ugovor do 2019. godine, a u slučaju pobjede u Linzu, Satoshi će se na sljedećoj priredbi boriti za pojas FFC prvaka u teškoj kategoriji!

Borba Ishiija i Schmiederberga predvodit će jubilarnu tridesetu FFC priredbu koja će se održati u subotu 21. listopada u Linzu. FFC 30 ulaznice dostupne su putem linka: http://bit.do/FFC30_Tickets, a izravni prijenos iz TipsArene možete pratiti na Fight Channel World HD kanalu i na www.fightchanneltv.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije