Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUTTGART

Federer izborio finale i osigurao povratak na prvo mjesto ljestvice

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.06.2018.
u 19:03

Protivnik 36-godišnjeg Federera u nedjeljnom finalu bit će Kanađanin Miloš Raonić koji je sa 6:4, 7:6 (3) u drugom polufinalu svladao Francuza Lucasa Pouillea.

Švicarski tenisač Roger Federer plasmanom u finale ATP turnira u Stuttgartu osigurao je povratak na prvo mjesto ljestvice najboljih igrača svjeta koja će biti objavljena u ponedjeljak. 

Federer je u polufinalu Stuttgarta svladao Australca Nicka Kyrgiosa sa 6:7 (2), 6:2, 7:6 (5).

Legendarni Švicarac tako će u ponedjeljak po treći puta ove sezone na vrhu ATP ljestvice smijeniti Španjolca Rafaela Nadala. Prvi puta to je uspio 19. veljače kada je osvojio Rotterdam, no morao je vratiti vrh Nadalu mjesec dana potom nakon ranog ispadanja u Miamiju, dok je njegov drugi ovogodišnji boravak na vrhu trajao samo tjedan dana, od 14. do 20. svibnja.

Protivnik 36-godišnjeg Federera u nedjeljnom finalu bit će Kanađanin Miloš Raonić koji je sa 6:4, 7:6 (3) u drugom polufinalu svladao Francuza Lucasa Pouillea.

POLUFINALE:
Roger Federer (Švi/1) - Nick Kyrgios (Aus/4) 6:7 (2), 6:2, 7:6 (5)
Miloš Raonić (Kan/7) - Lucas Pouille (Fra/2) 6:4, 7:6 (3)

Komentara 1

PE
peugeot
00:21 17.06.2018.

Bas bi bilo fino da ga Milos isprasi u finalu ! Federer se lijepo odmarao dok su se Nadal i drugi preznojavali na za igru vrlo teskoj zemljanoj podlozi u 3 dobijena seta na pariskom "Roland Garros-u, a sad je zahvaljujuci racunici i preskakanju teskog pariskog GS-a opet Federer zasjeo na prvo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije