Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Karlović poražen u kvalifikacijama Hallea, Škugor osvojio Hertogenbosch

Ivo Karlović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.06.2018.
u 17:20

Tako će jedini hrvatski predstavnik u pojedinačnom ždrijebu glavnog turnira biti Borna Ćorić.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije uspio dohvatiti 2. kolo u kvalifikacijama za ATP turnir serije 500 na travnatoj podlozi u njemačkom Halleu, gdje ga je u subotu u 1. kolu pobijedio Slovak Lukaš Lacko sa 7:6 (5), 7:6 (2).

Tako će jedini hrvatski predstavnik u pojedinačnom ždrijebu glavnog turnira biti Borna Ćorić. Prvi nositelj turnira u Halleu trebao bi biti Švicarac Roger Federer koji će pokušati obraniti naslov i po deseti put u karijeri osvojiti Gerry Weber Open.

U istom tjednu igrat će se i turnir serije 500 u londonskom Queen's Clubu na kojem će nastupiti najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić koji je prošle godine poražen u finalu od Španjolca Feliciana Lopeza, a 2012. godine osvojio je naslov.

Na turniru koji od ove godine nosi ime Fever-Tree Championship trebali su nastupiti Španjolac Rafael Nadal i Argentinac Juan Martin del Potro, ali su otkazali nastup, tako da će Čilić biti prvi nositelj, ispred Bugarina Grigora Dimitrova, Južnoafrikanca Kevina Andersona i Belgijca Davida Goffina.

Škugor osvojio Hertogenbosch

Hrvatski tenisač Franko Škugor i Britanac Dominic Inglot osvojili su turnir parova na travnatom ATP turniru u nizozemskom Hertogenboschu. 

Šibenčanin Škugor i Inglot su u finalu nadigrali druge nositelje Novozelanđanina Michaela Venusa i Južnoafrikanca Ravena Klaasena s 7:6 (3), 7:5. Škugoru i Inglotu to je drugi osvojeni turnir ove godine nakon slavlja u Budimpešti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije