Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikona

Fali li vam legendarni Balić? Evo kako se snalazi kao trener dupina

Ivano Balić
Foto: YouTube/Screenshot
1/2
14.01.2019.
u 12:02

Dugokosi Balić tada je pokazao kako se i izvan rukometnog terena sjajno snalazi, a otkrio je još neke pojedinosti, poput one da mu cigarete ne smetaju pa zato i puši te da se boji aviona

I dok se naši rukometaši bore na Svjetskom prvenstvu u rukometu kako bi došli do zlatne medalje, njihov bivši kolega Ivano Balić uživa u sportskoj mirovini. 

Balić, najbolji rukometaš svih vremena po izboru navijača, koji je bio predvodnik povijesnih zlata na SP-u u Portugalu 2003. godine i na Olimpijskim igrama u Ateni godinu kasnije kada je naša reprezentacija bila nepobjediva, u karijeri je igrao za Metković, Portland San Antonio, Zagreb, Atletico Madrid i Wetzlar, a za vrijeme igranja u Portlandu na nekoliko dana "radio" je i kao trener dupina.

>> Pogledajte hrvatske navijače uoči Islanda

Naravno, nije se Balić zaposlio u obližnjem zoološkom vrtu nego je za potrebe snimanja emisije "Mjenjačnica" Roberta Knjaza zamijenio posao s lokalnim trenerom dupina. Autor čuvene emisije na tu je zgodu podsjetio u ponedjeljak na svom YouTube kanalu.  

Dugokosi Balić tada je pokazao kako se i izvan rukometnog terena sjajno snalazi, a otkrio je još neke pojedinosti poput one da mu cigarete ne smetaju pa zato i puši te da se boji aviona. 

Što je još Balić rekao o svom privatnom životu, možete pogledati u emisiji. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ET
etika
12:52 14.01.2019.

Lijepo da ste nas podsjetili na 12 (DVANAEST) GODINA staru snimku. Postavlja se pitanje jeste li to slučajno ili NAMJERNO podsjetili?. Evo jedne preporuke: izvadite i DVANAEST godina stari Večernji list i pustite koji članak iz njega. Kao višegodišnji pretplatnik mišljenja sam da će taj DVANAEST godina biti minimlno DVANAEST puta BOLJI od većine članaka koje trenutno objavljujete. Ne vjerujete? Pogledajte broj lajkova na ovu objavu pa ćemo vidjeti griješim li.

Avatar Tito
Tito
12:42 14.01.2019.

Lipo da nas posjete na legendarnog Balića. Hvala Ivano

KA
kalimera
19:46 14.01.2019.

Ivano Balić je hr legenda i sada uči dupine igrati rukomet.Bravo care.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije