Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPRAVDAN POTEZ SUCA

Evo zašto je Joe dobio crveni karton pa zamalo stolicu u glavu!

crveni
Screenshot: RTS
06.09.2013.
u 23:04

Joe putem do svlačionice imao raspravu na daljinu s izbornikom Štimcem zbog svoje gluposti

Joe Šimunić, 'ministar' hrvatske obrane koji je na Marakani upisao 103. nastup za Hrvatsku, propustit će utakmicu u Bruxellesu protiv Belgije. Na Marakani je zbog grubog starta na Sulejmaniju dobio izravni crveni karton, a odluku njemačkog suca Brycha ni na trenutak  nije trebalo propitkivati.

U kontri Srbije, naš iskusni Joe svom je snagom pokosio protivničkog braniča i vjerojatno je u istom trenutku znao da će napustiti travnjak. Bilo je ponešto koškanja na travnjaku, no sve je brzo smireno. Čak je i s izbornikom Štimcem imao kratku raspravu na daljinu putem do tunela, no vjerojatno su sve brzo izgladili.

Inače, dok je Joe išao prema svlačionici, brojni navijači sjurili su se prema tom dijelu tribine te čupali stolice i bacali ih na njega, zajedno s upaljačima, a navodno je doletio i jedan topovski udar!

>> Mandžukić: Krivo smo shvatili Štimčeve upute

>> Remi kod Srbije: Mandžo je na čas utišao Marakanu, ali dojam je loš

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije