Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA NASLOV

Evo što svjetski mediji pišu o velikom uspjehu Hrvatske

Hrvatska osvojila Davis kup
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.11.2018.
u 16:30

"Unatoč podršci Francuza na stadionu Pierre Mauroy, Pouille je u trećem setu izgledao bespomoćno.  Francuz je spasio dvije meč lopte, ali je bio prisiljen gledati Čilićev vrhunski lob koji je osigurao još jedan naslov."

Hrvatska je drugi put u povijesti osvojila Davis Cup. Pobjednički bod nad Francuzima u Lilleu donio nam je Marin Čilić koji je sa 7-6 (3), 6-3, 6-3 svladao Lucasa Pouillea. Evo kako su svjetski mediji popratili taj uspjeh.

"Sedmi igrač svijeta bio je nemilosrdan jer je srušio svaku nadu Francuzu. Pouille nije imao ni jednu priliku za break", piše agencija Reuters čiji su izvještaj preuzeli brojni svjetski mediji. 

A agencija AP ovako je opisala meč:

"Unatoč podršci Francuza na stadionu Pierre Mauroy, Pouille je u trećem setu izgledao bespomoćno.  Francuz je spasio dvije meč lopte, ali je bio prisiljen gledati Čilićev vrhunski lob koji je osigurao još jedan naslov."

BBC podsjeća da je Francuska u igri parova uspjela smanjiti na 2:1, ali da je Čilić uvjerljivo slavio i donio Hrvatskoj drugi naslov u povijesti.

A srbijanski B92 u tekstu pod naslovom "Hrvati osvojili Davis Cup" je naveo:

"I Srbija je imala predstavnika u ovom finalu, budući da je pravdu na meču dijelila Marijana Veljović."

>> Pogledajte veliko slavlje u svlačionici Hrvatske

Komentara 67

DU
Deleted user
16:38 25.11.2018.

VL nas namjerno provocira sa srbima. Kod njih ništa nemože proći bez srba. Stvarno jadno.

IC
icro
16:46 25.11.2018.

Svjetski medij b92? Hahaha

NA
Napalm
16:40 25.11.2018.

Naravno, nisam ni sumnjao kako će proći bez dodatka o komšiluku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije