Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OD TEMA DEBATE

Evo kako se Mamić zabavlja dok predsjednički kandidati govore što bi napravili da ga sretnu

Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
31.12.2019.
u 08:47

Mamić je na vjenčanju u Mostaru cijele večeri podizao atmosferu i animirao druge goste, a nekoliko je puta u svom stilu uzeo mikrofon i zapjevao.

Zdravko Mamić u bijegu je od hrvatskog pravosuđa pa se preselio u Hercegovinu gdje je prošlog tjedna bio i kum na jednoj svadbi.

Mamić je na vjenčanju u Mostaru cijele večeri podizao atmosferu i animirao druge goste, a nekoliko je puta u svom stilu uzeo mikrofon i zapjevao.

Tamošnji mediji pišu da je bivši čelni čovjek Dinama pjevao "Posljednjeg boema" te "Imam kuma što ga nitko nema".

A sinoć su predsjednički kandidati Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović u RTL-ovoj debati odgovorili na pitanje što bi napravili kada bi u BiH sreli Zdravka Mamića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jabuka.tv (@jabukatv)

– Rekla bih mu da dođe u Hrvatsku i suoči se s hrvatskim pravosuđem – izjavila je Grabar-Kitarović, dok je Milanović na isto pitanje odgovorio:

– Vjerojatno bih se rukovao, nasmijao i malo popričao. Ne bih mu rekao ništa, mislim jasno je što ja mislim o tome. Pa što da mu ja govorim, treba se vratiti. On je fenomenalan menadžer, ali zašto je, prema optužnici, trebalo, uz bogatstvo kojim raspolaže, još varati Dinamo i hrvatsku državu, ja to ne razumijem.

Ključne riječi

Komentara 16

DE
Demokrat
17:26 31.12.2019.

Mamica trba pod hitno vratiti u Dinamo,a lopove koji lazno tuzakaju u zatvor.

SD
Salko Dinamitas
19:42 31.12.2019.

kako covjek lijepo pjeva , milina ga slusati

SD
Salko Dinamitas
19:42 31.12.2019.

kako covjek lijepo pjeva , milina ga slusati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije