Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE WIMBLEDONA

Evo gdje gledati Đokovića u borbi protiv kontroverznog Australca koji igra meč života

(SP)BRITAIN-LONDON-TENNIS-WIMBLEDON-MEN'S SINGLES-SEMIFINALS
Foto: Han Yan/XINHUA
1/8
10.07.2022.
u 12:45

Đoković (35) traži sedmi naslov, ujedno i četvrti uzastopni u All-England Clubu te 21. Grand Slam titulu. Osam godina mlađem Kyrgiosu, 40. tenisaču svijeta, ovo je meč života. Naime, Australac nikada nije došao dalje od četvrtfinala.

Novaka Đokovića smo tamo očekivali, no potpuno iznenađenje priredio je Australac grčko-malajskih korijena, Nick Kyrgios koji je stigao do finala jednog od najprestižnijih turnira na svijetu, britanskog Wimbledona. 

U meču koji neće početi prije 15 sati (po hrvatskom vremenu) na glavnom terenu nekad veliki rivali, a sada, čini se prijatelji igrat će za naslov. 

Đoković (35) traži sedmi naslov, ujedno i četvrti uzastopni u All-England Clubu te 21. Grand Slam titulu. Osam godina mlađem Kyrgiosu, 40. tenisaču svijeta, ovo je meč života. Naime, Australac nikada nije došao dalje od četvrtfinala.

Wimbledon Day 10. Gentlemen’s Singles Quarter-Final Cristian Garin vs Nick Kyrgios. Nick Kyrgios wins in straight sets. Material must be credited "The Times/News Licensing" unless otherwise agreed. 100% surcharge if not credited. Online rights need to be cleared separately. Strictly one time use only subject to agreement with News Licensing Photo: Marc Aspland/The Times/NEWS SYNDICATION
Foto: Marc Aspland/The Times/NEWS SYND

Nikada nije igrao ni polufinale na nekom od četiri najveća turnira, a sada je senzacionalno došao do finala. Doduše i zahvaljujući tome što se Rafael Nadal zbog ozljede povukao iz polufinalnog meča. Bez obzira na to, Kyrgios je ostvario grandiozan i potpuno neočekivani uspjeh. Naime, donedavno je govorio kako ozbiljno razmišlja o odlasku u mirovinu, a sada je najveći ekscentrik vrhunskog tenisa u finalu Wimbledona. 

Sve obećava sjajan meč, a njega možete pogledati na Sport Klubu 1. Studijska emisija počinje u 14 sati, a sve analize i rezultate možete pratiti i na našem portalu.

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Pura
16:06 10.07.2022.

Napisao sam da je on crnogorski Hrvat i dobio žuti karton. Stvarno ste zanimljivi kao medij. Nije mi jasno što vaši žuti kartoni znače. Ako vam je cilj pokazat moć onda to recite da ne komentiramo. Zašto uopće reklamirate pretplatuu na Večernji ako su vam čitatelji smetnja?? Što se mene tiče možete i crveni.

Avatar arba_arba
arba_arba
14:49 10.07.2022.

Zač uopće gledati, posli ručka na kupanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije