Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA U MOSKVI

Evo gdje gledati Dalića i vatrene protiv Rusije u nastavku borbe za SP 2022.

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.09.2021.
u 09:50

Proslavljeni ruski internacionalac, 52-godišnji Valerij Karpin je postavljen za novog izbornika nogometne reprezentacije Rusije i Dalić je svjestan da to neće biti ona reprezentacija kao što je bila prije tri godine na SP-u

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine nastavljaju se večeras kada Zlatko Dalić s vatrenima kreće na Rusiju u Moskvi. 

Utakmica s Rusima prva je od tri u rujanskom ciklusu za naše reprezentativce. Već tri dana kasnije će vaterni u Bratislavu na susret sa Slovačkom, a u utorak 7. rujna na Poljud stiže Slovenija

Proslavljeni ruski internacionalac, 52-godišnji Valerij Karpin je postavljen za novog izbornika nogometne reprezentacije Rusije i Dalić je svjestan da to neće biti ona reprezentacija kao što je bila prije tri godine na SP-u.

- Sigurno je da će novi izbornik donijeti novu energiju i sistem. To je pokazao i njegov popis. Pokušat će igrati nogomet, nama se suprostaviti, napraviti visoki presing. Neće biti lagan posao niti za njih, ni za nas. Spremaju se jako dobro. Siguran sam da će biti agresivni, kompaktni, puni energije i da će za nas biti jako teško. 

- Nama je najveći problem što smo imali samo jedan zajednički trening, ali ja vjerujem u svoje igrače. Oni svi igraju u svojim klubovima, svi su u formi. Neki su već odigrali bitne utakmice. Ja mislim da su nama ove tri utakmice najbitnije u ovome ciklusu, uvijek je najbitnija ona sljedeća. Iskreno mislim da nam je Rusija najveći konkurent za prvo mjesto u grupi, ali neće ovo biti presudna utakmica, no treba skupljati bodove i za to je šansa već sada.

Sve tri utakmice možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV od 20:45, a uvodna emisija počinje u 20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Unitedu

Komentara 3

PO
pokupecs
10:42 01.09.2021.

Sramotno je da htv ne vrsi prijenos

GU
General_U
10:29 01.09.2021.

Samo da Dalić ne mudruje s pozicijama igrača i nekim takrikama koje su samo njemu jasne. Igrače na njihove prieodne pozicije i uz malo sriće i puno truda rezultat bi triba bit povoljan a to znači ne izgubiti. Sritno Hrvatska.

FN
Fr@njo
09:57 01.09.2021.

znaci , veceras ce biti duplo maltretiranje...igra i tv nova -reporteri.kladim se da ce ovi zadnji navedeni biti najgori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije