Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED UTAKMICU

Ruski mediji se 'opasno' raspisali o Modriću, ali jedan ih Hrvat posebno pati

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
01.09.2021.
u 07:00

“Smolovu je ovo prilika da duboko zakopa povijest. Sad mu je zlatna prilika da se iskupi jer će biti u startnoj postavi. Život mu daje drugu priliku, mora je iskoristiti”, stoji u tekstu Sport-Expressa

Ruski sportski portali poput Sportsa, Championata, Soccera i Sport-Expressa iznenađujuće nisu posvetili previše pažnje i vremena današnjoj utakmici reprezentacija Rusije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U fokusu je posljednji dan prijelaznog roka, ali bez obzira na to, i dalje postoje neke zanimljive crtice iz sportske javnosti našeg današnjeg suparnika.

Svi ruski sportski mediji u najavi ovog susreta ističu izostanak Luke Modrića kao dobru priliku za ovu novu rusku reprezentaciju. U većini naslova možete pronaći nešto u stilu “Odsustvo Modrića olakšava nam život”, no unatoč tome Rusi i dalje iskreno ističu kako imaju male šanse za bodove i kako je Hrvatska apsolutni favorit u susretu.

Drugi glavni narativ koji se proteže u najavama utakmice je onaj Fjodora Smolova. Podsjetimo, ruskom napadaču je prije tri godine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji Danijel Subašić obranio jedanaesterac u raspucavanju te Rusi ističu da je zbog toga primio dosta kritika te mu je karijera otišla nizbrdo.

“Smolovu je ovo prilika da duboko zakopa povijest. Sad mu je zlatna prilika da se iskupi jer će biti u startnoj postavi. Život mu daje drugu priliku, mora je iskoristiti”, stoji u tekstu Sport-Expressa.

Championat i Sports fokusirali su se na postave te tvrde da se boje iznenađenja u kojem bi Hrvatska mogla startati s formacijom 3-5-2, iako ne znamo odakle im ta informacija.

“Čeka nas prilično borbena utakmica. U kadrovskom smislu Hrvati su puno jači i najvjerojatnije će biti u prednosti tijekom cijelog susreta, ali ruski nogometaši bit će motivirani i disciplinom pokušati oduzeti bodove favoritima”, piše ruski portal Soccer. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Unitedu

Komentara 4

GL
Glavica
07:32 01.09.2021.

Srbi poludjeli sa kometarima oni jos nisu shvatili da je Hrvatska zemlja hrvata

DU
Deleted user
18:11 01.09.2021.

Dalicu evo ti najbolje postave 1-Livakovic,2-Juranovic 3-Barisic ,4-Gvardiol,5-Skoric,6-Lovren 7-Perisic 8-Kramaric 9-Colak 10-Vlasic 11-Livaja.Znamda ti dvojica ne mirisu ali j..ga ovo je sport.

Avatar acivij
acivij
14:16 01.09.2021.

Rusi se raspisali o Modriću, a ni slova o "najboljem igraču ruske lige"? Čudno malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije