Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti

Evertonu nisu priznata dva regularna gola, Jelavić se ozlijedio

Nikica Jelavić
Pixsell
17.09.2012.
u 23:12

Nikica Jelavić je u 44. minuti utakmice zbog boli u desnom koljenu tražio izmjenu, Everton remizirao

U četvrtom kolu engleskog prvenstva Everton i Newcastle remizirali su na Goodison Parku, bilo je 2:2. Everton ima pravo žaliti što nisu pobijedili, i to iz nekoliko razloga. Kao prvo, bili su bolji od gostiju, kao drugo, suci su im nisu priznali dva regularna pogotka, a kao treće, pobjedom bi se izjednačili s Manchester Unitedom na drugom mjestu. Da stvar bude gora, ozlijedio se hrvatski napadač Nikica Jelavić, koji je u 44. minuti utakmice zbog boli u desnom koljenu tražio izmjenu. Još uvijek se ne zna koliko je ozljeda ozbiljna, ali to svakako nisu dobre vijesti za izbornika Štimca. Jelavić se, izgleda, ozlijedio već u trećoj minuti. Naime, naš je reprezentativac postigao pogotak, koji je opravdano poništen, ali je tada i koljenom udario u stativu, što je kasnije rezultiralo ranijim izlaskom iz igre.

Inače, Everton je poveo preko Bainesa u 15. minuti, a izjednačio je Demba Ba u 49. Anichebe je u 88. minuti zabio za vodstvo 2:1, a kad se činilo da je sve riješeno, Demba Ba, koji je ušao u drugom poluvremenu, postavio je konačan rezultat.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Niko19
23:23 17.09.2012.

preloši suci, pa iz aviona se vidjelo da je kod drugog nepriznatog gola lopta prešla crtu

JA
JackRussell
08:50 18.09.2012.

Snimku ove utakmice trebalo bi uručiti Miši Krstičeviću i hajdukovcima, neka pogledaju što znači biti "pokraden"! Evertonu su poništena dva apsolutno regularna gola, a reakcija trenera Davida Moyesa nakon utakmice: "I suci su ljudi, griješe." Neka Krstičević i oni moroni pogledaju kako se odnosi prema sportu od kojeg žive, da se ovako nešto dogodi hajduku nastala bi seljačka buna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije