Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Everton želi dovesti Mandžukića i pridružiti ga Jelaviću u napadu

hrvatska
Slavko Midžor/Pixsell
16.06.2012.
u 10:42

Mirror navodio da je Everton spreman ponuditi 10 milijuna eura za Mandžukića

Mario Mandžukić svojim je odličnim igrama na Europskom prvenstvu privukao pažnju brojnih europskih klubova. U petak je Mundo Deportivo pisao o tome da je Mandžukića protiv Italije pratio skaut Barcelone, a danas  engleski Mirror piše o interesu Evertona.

Skaut Evertona pratio je Mandžu u Poljskoj i Rusiji, a iznimno im se svidio napadački dvojac Mandžukić - Jelavić. S obzirom na to da Jelavića već imaju, sada žele dovesti i Mandžukića, za kojeg, navodi Mirror, su spremni platiti 10 milijuna eura.

Everton je za njega bio zainteresiran i prije, u razdoblju dok je igrao za zagrebački Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 3

FC
fcod
10:52 16.06.2012.

Dovedite i Bilića! On je pravo čudo! Eto, našao je način kako da Šimunić u pune 2 utakmice ne napravi penal niti dobije makar jedan žuti karton!

Avatar vaha
vaha
11:53 16.06.2012.

nema everton love za mandzu - sad nakon ovog eura ce mu cijena debelo narasti....jos ak uspije utrpat spanjolcima, dvostruka sreca (i njegova i nasa)....

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:55 16.06.2012.

10 milijuna eura a trenutno najbolji strijelac na euru, malo je to novaca kad se pogleda koliko koštaju neki talijanski igrači a nisu mu do koljena, neću ga sad dizati u nebesa ali to je mala cijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije