Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KADA?

FOTO Sablasni transparent na Poljudu! Bruno Marić i dalje na meti Torcide, objavljena i zastrašujuća poruka

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
02.03.2024.
u 20:18

Ispod odrubljene glave, koja je neki dan osvanula i na Facebook stranici splitske navijačke skupine pišu dvije riječi

Pobijedio je Hajduk na Poljudu Istru 1961 rezultatom 1:0 i barem privremeno zasjeo na čelnu poziciju HNL-a. Jedini pogodak na utakmici bio je djelo Filipa Krovinovića, a uz događanja na samom terenu bilo je zanimljivo gledati i što se događa na tribinama.

Hajdukovi navijači gromoglasno su izviždali suce na službenom predstavljanju prije utakmice, a onda su na njenom početku stali vrijeđati HNS i predsjednika Marijana Kustića. No, kasnije tijekom utakmice pojavio se na sjevernom tribini i grozan transparent na kojem je bila odrubljena glava Brune Marića.

Podsjetimo, ranije ovoga tjedna, a nakon press-konferencije koju je Marić imao u povodu afere "VAR snimke", Torcida je na svojoj Facebook stranici objavila post na kojem je bila ista ta slika, Marića s odrubljenom glavom. Donedavni šef hrvatskih nogometnih sudaca podnio je ostavku na tu dužnost dan kasnije.

Foto: Pixsell

Na transparentu je ispod Marićeve glave pisalo "Nema milosti".

 

Ključne riječi

Komentara 9

GN
gnoj
20:39 02.03.2024.

Kada bi se htjelo lako ih je pronaći i kazniti i to dugogodišnjim zatvorskim kaznama uz teški fizički rad !

KA
kanđija
23:20 02.03.2024.

Hajduk mora dobiti kaznu jer je to sve bilo na utakmici. Do kraja orvenstva bez publike kako kući tako i u gostima i jedno 15 bodova minusa za iduću sezonu...

ZG
zgrio
21:09 02.03.2024.

I to je to, nikome ništa ili što bi dolje rekli ujeo vuk magare. Gdje je pravna država? Svi mudro šute. Trebalo bi to malo sankcionirati, ovako su svakim danom sve bahatiji i agresivniji. A kada se prijetnje počnu ostvarivati svi će se pitati kako je do toga došlo. A niti mediji baš nešto ne osuđuju takve stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije