Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagovorili ga

Eto'o odlučio: Ipak se vraćam u reprezentaciju!

Samuel Eto\'o
AFP
28.09.2012.
u 09:26

Takvu odluku donio je nakon sastanka s kamerunskim premijerom Philemonom Yangom

Najbolji kamerunski nogometaš Samuel Eto'o odlučio je da će ponovno igrati za reprezentaciju. Takvu odluku donio je nakon sastanka sa kamerunskim premijerom Philemonom Yangom. Podsjetimo, Eto'o je bio suspendiran na osam mjeseci zbog štrajka koji je organizirao uoči prijateljske utakmice protiv Alžira, koju su reprezentativci odbili igrati zbog neisplaćenih premija.

Nakon odluke o suspenziji, kamerunski napadač odlučio je da više nikada neće obući dres reprezentacije, ali sada se predomislio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije