Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČARALE SU IH

Englezi poludjeli za hrvatskim nogometašicama: 'Ana Maria je najljepša sportašica na svijetu'

Screenshot: Instagram
19.03.2024.
u 12:47

Hrvatska reprezentativka pažnju pljeni i svojim izgledom, a mnogi je smatraju najljepšom nogometašicom svijeta. Sada je igrala protiv svoje mlađe sestre

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković (24) još je jednom dospjela u fokus engleskih medija. Vole oni pisati o njoj. Napose, o njenim nogometnim kvalitetama, budući da ova napadačica švicarskog Grasshoppera nemilo trese mreže. Hrvatska reprezentativka pažnju pljeni i svojim izgledom, a mnogi je smatraju najljepšom nogometašicom svijeta.

Ova je rođena Splićanka sada ponovno u fokusu, i to zbog utakmice u kojoj je igrala protiv svoje mlađe sestre. Prošlog vikenda igrali su Grasshopers i Rapperswil, za kojeg igra Kristina Marković. Ona je uostalom i zabila jedini gol za Rapperswil koji je kod kuće izgubio s 3:1. Tekst o sestrama Marković posvetio je engleski The Sun.

Nakon dvoboja, Ana Maria se oglasila na društvenim mrežama, objavivši fotografiju sa sestrom uz prigodan tekst.

"Uvijek je posebno igrati protiv tebe", stoji u objavi.

Inače, na terenu su zajedno provele zadnjih dvadesetak minuta utakmice, pošto je Ana Maria kod Grasshoppersa u igru ušla u 71. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije