Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZNALI TKO SU

Englezi izazvali Babića i Krpana na hakl pa dobili tri gola

Marko Babić
Zeljko Lukunic/PIXSELL
14.06.2014.
u 15:49

Šestorica engleskih navijača bila su uvjerena u svoju laku pobjedu jer ipak su oni potomci onih koji su izmislili nogometnu igru, no nisu znali da u protivničkoj ekipi stoji i dvojac koji je nastupao za klubove kao što su Bayer Leverkusen, Betis, Hertha, Zaragoza, Sporting Lisabon...

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu uživo su odlučili pratiti i naši bivši reprezentativci Marko Babić i Petar Krpan sa svojim društvom.

Dan uoči odlaska u Sao Paulo na utakmicu otvaranja protiv Brazila iskoristili su za posjet Rio de Janeiru i jednoj od najpoznatijih svjetskih plaža Copacabani. Tamo su naletjeli i na neke engleske navijače koji su ih, ne znajući o kome se radi, izazvali na hakl na pijesku.

Kako su objavili u svom “Brazilskom dnevniku”, šestorica engleskih navijača bila su uvjerena u svoju laku pobjedu jer ipak su oni potomci onih koji su izmislili nogometnu igru, no nisu znali da u protivničkoj ekipi stoji i dvojac koji je nastupao za klubove kao što su Bayer Leverkusen, Betis, Hertha, Zaragoza, Sporting Lisabon...

Hrvatska ekipa slavila je sa 3:0, a Englezi na kraju kući ipak nose jedinstvenu uspomenu.

>> Sad vam je sigurno žao što ste hranili Tamagotchije

Komentara 2

EV
ebes vl i njegove admine
16:03 14.06.2014.

ajme sta cu gustat ako inglezi popiju par komada od italije, pa poslin moraju trcat za puntiman, koji ce to bit gusti, brale.

VE
VeliJoza
18:52 14.06.2014.

A zakaj ova dvojica nisu bili u ekipi protiv Brazila ? Sigurno ne bi nista losije ispalo nego so jeste. jedino bi moglo biti bolje.A sada malo ozbilnije pitanje.To sam pitanje cuo na nekom kvizu u SAD i priznajem ni sam nisam znao odgovora. U kojoj zemlji van Japana zivi najvise Japanaca ? Ja mislio SAD . Pravi Odgovor je ...Brazil. Nek se Hrvatska delegacija pre sto spakuje kofere malo raspita ,da mozda i taj Japanski sudac nije mozda jedan od tih Japanaca koji stalno zive u Brazilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije