Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćamila Mičijević

Ekskluzivno! Hrvatska heroina javila se čitateljima Večernjaka, oduševit će vas porukom

Ćamila Mičijević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
16.12.2020.
u 13:53

Mičijević se uz 30 golova nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca nakon drugog kruga natjecanja

Ćamila Mičijević, djevojka koja nas iznova iz dana u dan veseli svojim igrama i zalaganjem, najučinkovitija igračica hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Danskoj, izdvojila je nakon veličanstvene pobjede nad Njemačkom i plasmana u polufinale malo vremena isključivo za čitatelje Večernjeg lista.

Podsjetimo, Mičijević se uz 30 golova nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca nakon drugog kruga natjecanja, a izvanredna je bila i u utorak protiv Njemačke s četiri postignuta pogotka.

– U polufinalu ćemo dati sve od sebe da vam još jedanput pokažemo kako se bori za Hrvatsku! Imamo ispred sebe ogromnog favorita, ali izgleda da smo ovog puta odlučili favorite slati kući – kazala je djevojka koju nazivaju i dobrim duhom naše reprezentacije.

Dodajmo svemu da je Mičijević sa 16 asistencija na diobi 11. mjesta na EP-u, odnosno da je po zbroju golova i asistencija na turniru na šestom mjestu.

 

 

 

Komentara 130

PA
Paket
14:07 16.12.2020.

Bravo cure, jako je lijepo vidjeti vas nasmijane i sretne, to znači više od vaših pobjeda

NM
nemirno more
14:04 16.12.2020.

sve ste super...samo hrabro i sa osmjehom na licu, naprijed... naša srca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️,kucaju za vas...volimo vas sve skupa

SA
SamoIstina
14:04 16.12.2020.

Bravo curo! Sretno tebi i našoj repki za koju se izgara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije